Det siger vores gæster

March 2017

Endnu engang tusind tusind tak til hele holdet på La Rocca for en fantastisk oplevelse. Vi var i alt 53 glade gæster(oprindeligt var det bestilt til 40) og Antonio leverede som sædvanligt en flot præstation. Jeg har i dag modtaget masser af mails hvor gæsterne takker for at jeg har givet dem den oplevelse at komme hos Jer. Det er positive anmeldelser som de gerne giver videre. Jeg er rigtig glad for at min begejstring for Jer også er smittet af på 52 andre personer. Vi ser meget frem til at kunne besøge La Rocca en anden gang.
Vi har foreløbig lagt lidt ind på vores hjemmeside www.ktas-vinklub.dk hvor I kan se i vores gæstebog. Der kommer mere senere på ugen.
Med venlig hilsen Lene Selmann fra KTAS VINKLUB
PS: det var mit 5. besøg på La Rocca og hver gang bliver jeg imponeret. Tak.

Febuary 2017

Der findes masser af italienske restauranter i Danmark og steder som er italienske madinspireret, men på restaurant La Rocca på Nørrebro, får man hele vejen igennem det ægte italienske køkken, vin og kultur helt ind under huden på absolut bedste vis.
Vi ankom til stedet en torsdag aften og havde klogelig bestilt bord. Ved ankomsten blev vi straks mødt af en af restauranten mange tjenere, som viste os hen til vores bord. Et hyggeligt bord med tilpas afstand til gæster ved siden af. Vi havde fået bord med udkig mod køkken og en utrolig lækker ”vin-afdeling” Der var en behageligt dæmpet belysning, stolen og sofaen vi sad i var utrolig behagelige. Stedet osede af hygge og kvalitet, og der er tilpas afdæmpet akustik. Fra højttalerne strømmede selvfølgelig blød, imødekommende italiensk musik og lige nøjagtig i tilpas lydniveau.
På stedet blev der talt et blomstrende italiensk og man havde klart fornemmelse af være i Italien.
Stedet har et lækkert varieret menukort, som uden tvivl kan friste en hver med hang til god italiensk mad.
Vi bestilte Pistacchio-crusted laks på bund af smørstegt spinat og safransauce nr. 33 og Oksetournedos Rossini, serveret med foie gras, trøfler, grøntsager og madeirasauce.
Til fisken fik vi huset hvidvin, på anbefaling fra vores tjener Miguel og et glas Barolo. Hvidvinen var tilpas afkølet, utrolig sprød og havde en volume, smag og intensitet, som klart matchede fisken, godt valg og perfekt anbefaling.
Baroloen var tilpas tempereret og havde den fylde og kompleksitet en god Barolo skal have.
Vi ventede ca. 20 min, hvilket må siges at være helt i orden, især set i lyset af restauranten var fyldt op, ca. 80 gæster, men det mærkede man overhoved ikke.
Så kom maden og vi laksen og et andet stykke fisk og gjorde straks opmærksom på, at det var ikke hvad vi havde bestilt. Fluks kom Miguel hen til bordet og beklagede, at han havde givet forkert ordre til køkkenet. En anden tjener kom og tog laksen væk, med ordene ” I skal selvfølgelig have mad sammen” Miguel beklagede endnu engang og som kompensation fik han arrangeret at vi fik lidt bruschetta. De var utrolig lækre, brødet friskristet, touch af hvidløg og lækre solmodne tomater godt krydret, og som ekstra service lidt mere Barolo og hvidvin på husets regning.
Absolut topklasse betjening og klart noget, vi værdsatte og gjorde opmærksom på.
Ca 10 min efter kom begge anretninger ind på bordet….Selvfølgelig en helt ny frisk anretning laks med tilbehør. Laksen var perfekt stegt og tilbehøret fik klart retten op i højeste niveau, med perfekt afstemning af smags- og kryddernuancer. Det kan ganske enkelt ikke laves bedre.
Oksemørbraden var perfekt stegt, medium/rare, foir gras én var lagt på, da bøffen lige var taget af grillen og smeltet svagt. Sort frisk trøffel var der tilpas af og madeiraglassen var perfekt, hertil perfekte tilberedte grøntsager, lige tilpas aldente og smag af salt og rosmarinkrydret steget kartofler, som var sprøde i kanten og bløde i midten,,,Sådan gøres det…
En helt igennem utrolig veltilberedt ret, hvor alle ingredienser i den grad var i balance, ned til mindste deltalje.
Vi kan på det varmeste anbefale dette sted, hvis ønsket er italiensk mad i absolut topklasse, en perfekt betjening og et særdeles hyggeligt sted. KH, Nina og Ole Lund

Dining week i La Rocca var superb. Dejlig forret bestående af spinatpasta på lidt tomatsauce Hovedret bestående af kalvefilet med lidt stegte grønsager og rodfrugtmos Desserten var cappucinomousse. Det var alt ialt en dejlig oplevelse, både maden og serveringen. Vi fik hele tiden fyldt mere brød i brødkurven, efter ønske.  Vibeke A


We were visiting københavn and visited during the 2017 Dining Week and had a great night! The wine pick was really nice and our waiter Maximilian did a good job! Bart v


Fra første øjeblik, serviceorienterede tjenere (og der var masser af dem 🙂 ) dejlige lokaler, superb mad og en fantastisk husets vin – tjenerne var oprigtig engagerede og positive og glade (selvom det var 8. dag i Dining week) vi havde en overordentlig god aften og kan 100% anbefale restauranten og kommer helt sikkert selv igen (flere gange) tak for en super aften 🙂 🙂  Kaare R


Det kan være svært at finde gode restauranter i København, hvor børn føler sig velkomne – derfor er Larocca lidt unik. Hos Larocca fik vi nemlig rigtig god mad i hyggelig italiensk atmosfære og vore to børn på 2 og 7 år følte sig velkomne. Der var sågar et lille legerum, hvor børnene kunne lege og se TV. Vi forventer bestemt at vende tilbage.  HD H H


We were staying in a hotel nearby and came across this quite by chance which was lucky as the staff here were very friendly and attentive and the food was authentic Italian,really delicious and reasonably priced. lorna648

Perfekt aften med gode venner. Det var dining week og en absolut tilfredsstillende menu med markant italiensk smag, dufte og stemning. Fin betjening af opmærksomt personale. Trods travlhed var der muntre bemærkninger og smil på læben fra tjeneren. Kød blev tilberedt efter individuelle ønsker, og der var ikke en finger at sætte på oplevelsen af mad, vin og stemning. La Rocca var den perfekte ramme om en skøn aften med venner. Min varmeste anbefaling! Steffi67

If you like excellent italian food you will like La Rocca. The food is fresh and of excellent quality and presented perfectly. The staff are very attentive and friendly, we could not fault this restaurant.  Lawrence0858

Jeg havde min kone og 2 piger med og vi fik super service selv om det var i dining week. Maden var virkelig god. Mine piger fik pizza…. som der naturligvis blev smagt på. 🙂 Min kone og jeg fik pasta….mums så godt. De har et rum til børn med lidt legetøj og tv med noget disney channel. Så de voksene kunne nyde et lækket glas vin mens børnene også kunne underholdes.  Nikolaj E

Dejlig stemning, dejlig mad, og super dejlig betjening. Et rigtig hyggeligt sted! Vi var fire personer, to voksne og to børn på 11 og 15, og La Rocca kan fint anbefales til familier. DLucassen

We had a really delicious dinner here recently. Although we have eaten Italian food all over the world (including in Italy), this was certainly a highlight. Basic, fresh and tasty with excellent service both in English and Danish. We had had a late lunch and just wanted something light but our appetite grew as warm freshly baked foccacia bread with high quality olive oil and a glass of wine were put on the table. Straight for mains, Homemade tagliolini pasta with lobster and prawns and pappardelle with beef tenderloin, Karl Johan crème and truffle flakes were both great. Although the truffle wasn’t fresh, the flavour remained excellent. The whole grain pizza with grilled zucchini, eggplant, bur rata and pesto was delicious too and surprisingly light. Kids topped it off with what lemon sorbetto and chocolate gelato – probably not homemade but again of very good quality. Throughout it all, the atmosphere was friendly and relaxed thanks to service that was attentive but not intrusive. We will try and return on our next trip to Copenhagen! E_Wolter
Really enjoyed the food here Very traditional Italian with the quality and freshness you would expect from a good restaurant. Service and presentation were great. I had scallops which were delicious. My friend had moules and loved them. All in all a good night. It was busy and had a nice atmosphere. sianepeer
Da vi ankom var alt booket, men tjeneren kunne heldigvis trylle et bord frem. Det er et meget lækkert menukort, med tilhørende vin menuer. Desværre var der så travlt i restauranten at vi ofte blev overset, og måtte vente i meget lang tid på maden. Da vi var kommet halvvejs gennem den lækre menu blev servicen heldigvis meget bedre, og tjeneren tog sig tid til at tale om vinene m.m. Så det blev en god oplevelse, og vi kommer igen. Jesper C
Vi er tidligere hotel-, catering- og restaurantfolk, der mødtes til en festlig aften med en fast meny med drikkevarer til. Det var en meget positiv oplevelse. Veltillavet mad, korrekt stegt tournedos, god vin og meget fin betjening. Virkelig valuta for pengene.
Bjorn P

January 2017

“Vi havde en perfekt aften med fantastisk mad og en yderst venlig betjening. ´Selvom restauranten er stor, og der var mange gæster følte vi os meget, meget velkomne og godt behandlet. En vigtig beslutning for os at finde et sted til vores guldbryllup, og alle 14 deltagere var meget begejstrede, så tak for det.”
Gudrun Margrethe Møller

“Definitely one of my favorite Italian places in the greater Copenhgagen area. Great food that would easily match equally great family run restaurants in Italy, friendly and professional service, super ambiance (both for romantic dinners or business gatherings), and a winelist thats interesting. Definetely a must try.”
Henrik S P

“We enjoyed this restaurant close to our hotel. The 2 children were comfortably seated but their spaghetti portions a bit much! A couple of us had a pasta dish with truffles which was excellent. Dishes were served with cheese grated in front of us from a giant circular cheese. The service was good and friendly. Recommended especially if staying at the Kong Arthur or Ibsen hotels.”
Jocaloda

“Great food and mid-range priced for Copenhagen. Its a busy restaurant which was great as i was dining alone, as i was staying in the a joining hotel. Staff were friendly and although they kinda forgot about me as i was dining alone, they made up for it with some complementary glasses of wine :)”
Bernadette C

“En uventet behagelig overraskelse”
Jeg opholdt sig på Ibsens og jeg bestemt ikke forvente at huse denne fremragende restaurant køre og tjent med (for det meste) høflig og høflig italiensk. Jeg havde middag med tun tartare og Tungekant skålen med konge rejer ledsaget af en hvid Langhe. Alt dette har gjort mig til at tænke igen om min gamle mistillid fordomme mod hotellet restauranter. Det omfatter alt var fremragende venlige service, hurtig, men med de rigtige tidspunkter. Også anbefales til dem, der ikke bor på hotellet. Danske priser selvfølgelig.
Andrea B

“Excellent dinner at this Italian restaurant attached to the hotel Ibsens, interior and accurate service, good seafood. Interesting wine list.” siba2016

“Very welcoming and the setting is friendly. The team is made up of Italians, guarantee of quality for an Italian restaurant, necessarily, and which increases this sensation of disorientation. The dishes are good, not greasy and the service is relatively fast. Would recommend without hesitation.”
Pierre Desnoyers

“Vi er tidligere hotel-, catering- og restaurantfolk, der mødtes til en festlig aften med en fast meny med drikkevarer til. Det var en meget positiv oplevelse. Veltillavet mad, korrekt stegt tournedos, god vin og meget fin betjening. Virkelig valuta for pengene.”
Bjorn P

“Fantastik betjening, stemning og atmosfære. Vi havde en uforglemmelig aften. Stedet oser af et meget oplagt team af tjenere og køkkenpersonale. Man kan se, høre og mærke at de har glæde i deres arbejde og servering foregår med stor smil og sympati, hvis man ønsker det! Absolut et sted vi vil komme tilbage til.”
Lone og Maarten

“Italian specialties in honor, charcuterie, pasta, pizza, carpaccio … The products are of quality and the preparations without surprise but successful. A small flat on the slow service. Very nice card and cellar of Italian wines. Otherwise the size of the restaurant makes it a little easier to book than other restaurants in Copenhagen.”
Agnes B

December 2016

“Fin italiensk mad”
Jan Larsen

Friendly restaurant with generous portion. I was here for business dinner just before Christmas and had a three course dinner at this Italian restaurant next door to our hotel (Ibsen hotel). A seafood starter followed by salmon and a lemon-inspired desert. Extremely friendly personnel. As I was visiting just before Christmas I had looked forward to Christmas brew of Danish beer to go with the food. Unfortunately they had a problem with bar and had no beer on tap this evening so I ended up having Carlsberg from the bottle. We noticed that their wine-knowledge and wine list seemed to be very good. Since the portions were very generous the desert ended up being a bit too rich. But overall, nice atmosphere, friendly personnel, efficient service and ok food. Can be recommended.”
Norwegiansunlovers

Super hyggeligt sted med god italiensk mad Var der en lørdag i november. Helt fyldt og de havde meget travlt. Men vi fik en super service og maden var dejlig. Restaurant er delt i værelser, så man sidder ikke i et stort lokale. Dette hjælper på lyd niveauet og da der er åbent mellem, føles det ikke indeklemt. Har et dejligt vinkort til alle prisklasser.”
hej0r

“Nice Italian restaurant. Good choice of food, good wines, attentive waiters. Rather busy but not cumbersome.”
Guy_de_Sinjoor

November 2016

“Det var udmærket mad til prisen og med en rigtig god stemning. Vi blive løftet op i et andet niveau. Der var kælet for alt. Man kunne se, derfra man spiste, hvordan de tilberedte maden i det åbne køkken, så man fik en god fornemmelse for at der var styr på tingene. Tjenere der nød at servere for os og alle de andre gæster, der var, og der var desuden helt fyldt op på en almindelig tirsdag. Vi følte sig godt tilpas i la Rocca. Det betød meget at se vinlager, der præsentere sig godt med den rigtige temperatur. Det der betød rigtig meget var at toilet forholdene var af så høj en standard, at man efter et besøg stadig havde lyst til at spise videre. Så det blev en dejlig aften i hyggelige omgivelser med veltillavet mad og en gode vine dertil. Det er et sted der kan anbefales.”
Hjalmer

“The dinner was perfect…i’ve been at the restaurant before and i’m always satisfied…”
Sofia Lindh

“Fantastisk rent og pænt i hver en krog – en sand fornøjelse. Charmerende og opmærksom tjener (Lorenzo). Fornuftig pris.”
Jesper Funch

“Fantastisk sted. Virkelig god mad til gode priser.”
Natasja Munkholm

“Fantastik betjening, stemning og atmosfære. Vi havde en uforglemmelig aften. Stedet oser af et meget oplagt team af tjenere og køkkenpersonale. Man kan se, høre og mærke at de har glæde i deres arbejde og servering foregår med stor smil og sympati, hvis man ønsker det! Absolut et sted vi vil komme tilbage til.”
Lone og Maarten

“We had a really nice dinner, 3 course menu from a la carte, great service and enjoyed the Italian atmosphere.”
Måns Barsne

“Italian Dining Week”
Vi kom til at brokke denne restaurant igen, og vi blev ikke skuffet. Lækker menu, lækre tjenere, lækker vin som vi købte en kasse af bagefter. Dette koncept fungerer her, kort måltid 2.5 time, fast menu. Vi kommer nok igen en dag.
Ravnefar1963

“Excellent food & great service”5 of 5 stars
We ate here on our first night, simply because it was easy – we were staying at its “parent” hotel, Ibsens. It surpassed our expectations – the food was superb – really classy. And people clearly know this. It was a Monday night, but so busy that people were having to be turned away. The waiting staff are so charming and energetic – they really added to the overall experience.
IntrepidHector5 of 5 stars

“Un buon italiano”
Il ristorante è ben arredato, con luci soffuse e personale gentile. Le materie prime sono ottime, e i piatti ben fatti. Prezzi medio/alti in linea con la città.
Duzzone

Meget hyggeligt og autentisk italiensk restaurant med et spændende kort med både traditionelle retter og spændende varianter af det italienske køkken, Bredt vinudvalg. Meget fin og vedkommende betjening.
Moseand74Oktober 2016

“Hyggelig restaurant, tjenere i top og lækker mad!”
Jacob Hansen

“Perfect evening”
Wij hebben op 30 oktober gegeten bij La Rocca. Een mooie zaak met vriendelijk personeel. Italianen in een Italiaans restaurant. Zo hoort het. Ze hebben passie en aandacht voor de klant. Onze serveerster sprak ook Nederlands. Ze hebben een uitgebreide wijselectie. En ze hebben ook verstand van zaken. De keus die de serveerster maakte in combinatie met het eten was perfect. Heerlijk gegeten. Alles wordt vers in eigen huis gemaakt. Zeker een bezoek waard als je in Kopenhagen bent. Wij gaan zeker weer bij La Rocca eten als we weer in Kopenhagen zijn. Dank voor de Limoncello. Familie van der Molen
Hendrik V

“Amazing Birthday Dinner”
We were drawn to this hidden gem by the amazing smell as we were checking in to the adjacent hotel. We returned later that evening expecting a casual dinner and drinks. OMG were we surprised!!!! The Seafood Pasta, pictured above, was without a doubt, the best pasta I have ever eaten. The wine list is amazing, and starting with an Aperol Spritz is the way to go! And the staff, equal as excellent as the food. The waiters were attentive, roaming the room ensuring each guest was satisfied. They were both funny and charming. We liked it so much, we wowed to return the next evening. It was THAT good!!!!
Niko K

“Vi var et selskab på 25 pers. og det forløb super fint og alle tilbagemeldinger har været positive, så TAK for dejlig mad og en hyggelig og afslappet atmosfære. Betjeningen var rigtig god og servicemindet. Vi kommer gerne igen en anden gang.”
Anne Louise

“Super skøn italiensk stemning.”
Allan

“Rigtig god mad, med fine portioner.”
Gert

“Det er altid en fornøjelse at spise på La Rocca.”
Det hele er bare perfekt 🙂 Joan

August 2016

“Tillykke 🙂 med jeres ny indrettede restaurant virkelig flot. Stadig samme høje kvalitet og super betjening. Glæder mig allerede til næste gang jeg kommer og skal spise.”
Jørgen

“Vanen tro en dejlig aften hos La Rocca. Herligt at vende tilbage ognyde restauranten efter renovering – flot og samtidig bevaret den hyggelige atmosfære. Dertil kommer nyt á la carte kort.”
Noomi

“Dejlig aften og lækker mad, men der var meget varmt på restauranten og lidt for længe mellem retterne, dvs. en del ventetid. Dog alt i alt en god oplevelse, og FANTASTISK med legerum – udvid det gerne med mere legetøj.” 🙂
Louise

“Super dejligt at børn er så velkomne! Man savner tit et sted der både laver super god mad, har rigtig god stemning og hvor børn også kan være med. Men det har I! Tsk for det! Og tak for super sød og god betjening!”
Bettina

“Super service. Rigtig dejligt at man blev spurgt ind til hvornår man ønskede næste ret – der var god tid til at nyde mad og indtryk. Maden rigtig flot præsenteret og smagsfuld. Tak for en fantastisk aften.”
Jeanette

“Vi fejrede vores guldbryllup – og vores gæster var meget begejstrede for alt, og dermed enig i ovenstående.”
Venlig hilsen Bente & Peter

“Det er det bedste sted, hyggelig lokaler og skønt mad. Vi er fuld ud tilfreds og kommer fast under modeugen.”
Gitte

“Imponerende kvalitet og betjening. Det er helt sikkert, at vi vil deltage i lignende arrangement en anden gang.”  🙂
Martin

“Dejligt arrangement god mad og vine samt udsøgt betjening”
Lone

“Det var så 3. gang vi besøgte La Rocca og endnu engang kan vi ikke få hænderne ned af bar begejstring for stedet. Alt spiller og skønt at se et team der kører så godt for at give os en fantastisk oplevelse. Rigtig dejligt at se de nye omgivelser. 10 guldstjerner til La Rocca.”
Lene

“Lækker mad og alletiders betjening et sted jeg til alle tider vil anbefale – det skal bare prøves – et sted man vender tilbage til.”
Bente

“Som altid var det en super oplevelse – vi ser frem til at komme igen”
BO

“Kære Didde……… Og alle 🙂
TUSIND TAK FOR EN FANTASTISK AFTEN J
Det var SÅ FINT & SÅ DEJLIGT………….. Alle var glade, mætte og trætte, da de kørte hjem!
Maden var SÅ Lækker, Vinen ligeså og betjeningen Prof. & ikke mindst underholdende………. PERFEKT!
I skal alle have en stor tak for jeres forståelse, da man som PA jo bare har behov for at det hele kører som Jonas ønsker og man kan kommunikere med jer om det… Uden det blir misforstået – Det skal i vide jeg sætter/satte utrolig stor pris på J
SÅ……. Af Hjertet TAK fra en super glad og tilfreds Heidi-PA.
I ønskes alle en dejlig dag og smuk Weekend……. Jeg håber snart vi ses igen!”
Stort Smil & Varm Hilsen fra HEIDI

“Det er bare vores totalt ynglings restaurant – bedre italiensk stemning fås ikke ikke Danmark”
Rie, Juli 2016

Vinsmagning 25 Juni
“En dejlig oplevelse som altid. Super mad og man føler sig velkomme af alle.”
Birte

“Alt var bare perfekt på gensyn”
Bertil

“Vi var et internationalt selskab på 16 personer. Jeg fik meget positive tilbagemeldinger fra alle – maden, betjeningen og stemningen var i top. Good value for Money. Mange tak for det.”
Anne

Buffet ud af huset
“Kære Jonna, Buffet’en blev rost af alle.”
Venlig hilsen Tove

Tak for en dejlig eftermiddag i La Rocca 🙂
“Dejlig mad, og rigeligt af den! En speciel tak skal rettes til tjenerne Lorenzo og Sara, som med deres gode humør og fine betjening var medvirkende til den god stemning i lokalet! Eneste minus var at der var tidsbegrænsning på vores besøg, lidt ærgerligt at skulle slutte festen på et bestemt tidspunkt, men sådan var betingelserne. TAK til alle i La Rocca.”  🙂
M.v.h. Jürgen og Lise

“Det var mit første vin/mad arrangement på La Rocca, og det var en fin oplevelse, som jeg håber at kunne gøre om meget snart.”
Bente

Vinsmagning 25 Juni
“Det var en stor fornøjelse at deltage i vinsmagning med en lækker buffet.”
Bente

Vinsmagning 25 Juni
“Det er en fantastisk vinsmagning, med en rigtig god historie om vinen og det italienske område. Super dejlig buffet. Du bliver mødt af den italienske stemning når du træder ind af døren, alle i restauranten er smilende og med til at give den dejlige og varme stemning som opleves her. Det er bestemt et besøg værd. Nu har jeg været til et par vinsmagninger og hver gang er det den bedste oplevelse. “
Mange hilsner Elsebeth

“Hyggeligt at sidde i gårdhaven og spise italiensk mad, når dendanske sommer også havde italienske temperaturer.”
Søren

“En god oplevelse med fin betjening samt maden var i top.”
Jan

“En god restaurent , hvor vi aldrig skuffes over de gode vine. Faktisk et af de eneste steder, hvor vi ikke behøver at bruge tid på
vinkortet – vi spørger bare efter noget, der passer til maden. Vupti……..og så er balancen mellem god mad, passende mængder, dejlige vine, god olie, opmærksom betjening, hyggelige lokaler/gård OG prisen helt rigtig.”
Ghita

“Som altid en helt igennem fantastisk oplevelse.”
Ulrik, Juni 2016

“Virkelig god betjening af tjenere i godt humør.”
Bjørn, Juni 2016

“We are vey happy with the food and the staff. Thank you so much!”
Stella, Juni 2016

“Dejlig oplevelse – bordet var klar allerede 30 min vores reservation, hvilket var dejligt. Super stemning, sød betjening og dejlig mad!”
Mads, Juni 2016

“Som sædvanlig var det en fantastisk aften hos La Rocca. Sergio samt hele personalet skaber rammer og atmosfære suppleret
med superb italienske mad- og vinoplevelse. Ser frem til at komme tilbage efter Jeres renovering.”
Noomi, Juni 2016

“Fantastisk oplevelse. Som en smuttur til Italien. MEGET tilfreds.” 🙂
Karina , Juni 2016

“Vi er så glade og taknemmelige over at have holdt vores bryllup hos jer. Stemningen var i top, afslappet og behagelig stemning, I var imødekommende fra første henvendelse til sidst hvor vi fik lov at hente gaver, blomster mm om søndagen. Maden var fantastisk, vinen også – jeg ved at flere gæster ville vide hvilken vin vi fik. Tusind tak – vi kommer gerne igen. Venlig hilsen Jane (og nu hendes mand).”
Janet, Juni 2016

“Dejlig stemning i gårdhaven en lun sommeraften.”
Noomi, Juni 2016

“Det var mit første besøg hos La Rocca og BESTEMT ikke mit sidste. Jeg vil varmt anbefale restauranten. Maden var meget lækker, og hele arrangementet med vinsmagning var utroligt godt. Personalet var utrolig søde og charmerende. Stemningen og lokalerne var dejlige hyggelige at sidde i. Jeg skal bestemt prøve at sidde i den super hyggelige gårdhave, og nyde et glas lækker vin og mad.”
Lene, Maj 2016

“Fantastisk oplevelse og betjening. Meget engagerede og dedikerede medarbejdere. Super oplevelse.”
Bent, Maj 2016

Det er anden gang jeg har været her, og bestemt ikke sidste! Har anbefalet det til familie og venner! Også købt noget af den dejlige vin med hjem.” 🙂
Lone, Maj 2016

“En rigtig god eftermiddag med fin betjening og mad i højsæde i selskab med gode vine. Det vil ikke være sidste gang at I får mit besøgt.”
Annette, Maj 2016

“Jeg var for sent ude sidste gang der var indbydelse til smagning så denne gang slog jeg til straks mailen kom om at der var en ny smagning. Og det har jeg bestemt ikke fortrudt. Suveræn eftermiddag som jeg har fortalt vidt og bredt om i dag. Jeg havde glædet mig til at vise min mand dette fantastiske sted. ALT spiller – mad, vin og personale. Nok det lækreste inden for italiensk mad og vin og tror mig jeg har prøvet meget og mange restauranter. Alle burde unde sig selv en oplevelse hos La Rocca.”
Lene, Maj 2016

Tak for super dejlig, ægte italiensk mad –
og for at mine børn havde den perfekte aften med nye kammerater
i det skønne legerum. Tak for god og meget venlig betjening –
børnene nød tydeligvis at der var
opmærksomhed og plads til dem. 5 store stjerner til jer!! 😃👍
Helle, Maj 2016

Fantastisk dejlig mad med meget høflig og venlig betjening betjening.
Jeg kan varmt anbefale denne restaurant til både små og store
selvskaber
Mark, Maj 2016

Kære La Rocca
Tusinde tak for den dejlige buffet,I bragte til vores gæster.
Det var bare super !
Mange venlige hilsener
Ulla & Mogens

It was the first time we visit La Rocca and it was definately a fantastic experience.
To be suggested to my friends and to be repeated
🙂 Catarina, maj 2016

Vores gæster, kollegaer og chefen var henrykte.
Sublimt i hyggelige omgivelser.
Udenlandske gæster vil fremover blive inviteret med “over” til jer
når vi har møder her i København.
Uden tvivl
Michael, Maj 2016

Vi fejrede min datters 18-års fødselsdag, og det var en perfekt aften.
Tjeneren sang fødselsdagssang, der var “fyrværkeri” i
desserten og I gav hende en lille gave. Der var bare det ekstra, som
gjorde aftenen perfekt.
Martin, Maj 2016

Besøget på La Rocca var en meget behagelig oplevelse,
som vi bestemt kommer til at besøge igen. Vi har været til en vinsmagning og vi
lærte meget af vores meget kyndige tjener.
Gunilla, April 2016

Til det samlede personale på La Rocca, kan jeg blot sige at det var
en perfekt oplevelse, og det er helt sikkert, at det ikke er sidst
gang vi besøger La Rocca.
John, April 2016

Vi siger tak for et super fantastisk arrangement i dag
Vi kommer til fremtidige arrangementer.
Mvh Mai-Britt , April 2016

Kan kun sige det var et super arrangement på alle måder tak.
Dorthe, April 2016

Som altid rigtig god mad – og behagelig og charmerende betjening !.
henrik, April 2016

Tak for den fantastisk velkomst service mad niveau
og selvom stedet er fin men meget meget børn venlig og
imødekommende glade smilende
personale min fødselsdag var perfekt TAK
Været der og vil altid komme tilbage
maja, April 2016

Vinsmagning 30-04
Super oplevelse, vi kommer igen d. 28/5.
Heidi, April 2016

Vinsmagning 30-04
Meget fint arrangement – god orientering om vinene.
Torben, april 2016

Altid perfekt service og imødekommende ansatte!
Der blev lidt travlt til sidst, men ellers var det som altid en fornøjelse
Maria, Marts 2016

En rigtig dejlig oplevelse.
Skønne vine. Lækker mad og super
betjening. Vi kommer helt sikkert igen
Alice, Marts 2016

Vinsmagning 19 marts
Hej Antonius (og La Rocca).
Som I kan se af ovennævnte, er vi yderst tilfredse med arrangementet.
Det blev holdt i en afslappet, rar atmosfære, hvor Antonius på en
meget sober og “lige til” måde fortalte os om vinene – med fine
relevante oplysninger uden at blive for teknisk (hvilket han også
havde lovet – og overholdt). Antonius var i øvrigt under hele
vinsmagningen meget høflig i sin optræden, hvilket var med til at
gøre helheden perfekt.

Da vi kom, havde vi ikke printet vore bekræftelse ud, da vi aftenen
før vinsmagningen havde problemer med vores printer. Men et enkelt
nik fra chefen til tjeneren, og vi kom ind uden a problemer, vi
behøvede ikke engang at opgive vort reservationsnummer (og undgik
dermed at fremstå som nogle klovner overfor de andre gæster), force
majeure – Tak for det.

Samme chef udviste og også stor imødekommenhed, da vi skulle handle
vin, lige før vi gik. Godt tilbud og meget venlig, så vi fik det med
hjem, som vi gerne ville. Vi kommer helt sikkert igen næste gang.
Mange hilsner fra
Hanne og Johnny

Vores 2. besøg, som helt klar var en gentagelse af successen
ved det første. Varm, opmærksom og god betjening. Hurtig servering hvilket
er en fordel med to børn selvom man kan supplere med et besøg i
børne-hyggekrogen.
Vibeke, Marts 2016

Vinsmagning 19 marts
Det skal gentages med nogle af vores gode venner
Eric, Marts 2016

The food and service were great! We will definately be back!
Elaine, Marts 2016

Rigtig fin, nydelig restaurant med autentisk Italiensk stemning.
Både faciliteter som børnerum, indretning med et adskilt børneafsnit og
engageret personale gør besøget optimalt for børnefamilier. Krydret
med et bredt udvalg af gode retter fra det klassiske Italienske
køkken gør det bestemt den samlede oplevelse prisen værd.
-Tak, Rico, Marts 2016

Super dejlig mad og betjening.
Vi kommer helt bestemt igen.
Anne Birgitte
Marts 2016

Vi holdt meget af den varme og uformelle italienske stemning.
Vi følte os meget velkomne.
Alice, April 2016

Kun 18 dage siden vores forrige besøg lykkedes det jer alle at give
os endnu en god oplevelse på vores 35 års bryllupsdag.
Kokkens menu (vi havde en gavekort) var meget lækker og velsmagende, og kødet
dejligt tilpasset vores individuelle behov. Personligt havde jeg
været lidt spændt på forretten med vagtel, men jeg må sige, at
også her blev jeg positivt overrasket. meget lækker og delikat. Det
er ikke sidste gang, den ret bliver bestilt! Også dejligt, at vi
kunne tage bestilt vin med hjem, så det var muligt for “koralbruden”
at overraske sin bedre halvdel. Også en rigtig god service fra jeres
side. I lever bare altid op til vores forventninger — og mere endda
🙂 Varme martshilsener fra Thomas og Anita

Vi havde en helt perfekt aften på La Rocca.
Det er et af de bedste spisesteder i København.
Glæder os til at vende tilbage på et senere tidspunkt.
Rene, Marts 2016

Dejligt at vi fik lov at sidde lidt af siddes, så vi kunne snakke
frit. Fantastisk anbefaling af vin – det var perfekt valg til maden.
Heidi, Marts 2016

Dejligt med en restaurant, som er så børnevenlig
og samtidig har en luksuriøst indretning og virkelig lækker mad. Fantastisk service! Vi kommer snart igen.
Liv, Marts 2016

Så hyggeligt sted. God musik, stemning og betjening.
Hyggeligt at tjenerne går og synger.
Maibrith, Marts 2016

Kanon service og så fint med en flaske champagne at tage med hjem.
Tom, Marts 2016

Overhovedet ikke skuffet! Dejlig mad og betjening!
Anbefales til familie venner og bekendte
Jannich, Marts 2016

Det var en rigtig, rigtig god oplevelse.
Gæsterne var vildt begejstrede. Mange havde ikke tidligere været på La Rocca, men jeg tror absolut ikke det var sidste gang.
Jeg og min kone var også fuldt ud tilfreds med arrangementet og den måde vi blev betjent på. Maden var i topklasse og det var betjeningen absolut også. Smil og venlighed fra vi trådte ind ad døren.
Vi anbefaler gerne La Rocca til familie, venner og bekendte.
Preben, Marts 2016

Det var en rigtig god oplevelse
og de gæster vi havde inviteret var også meget begejstrede.
Poul Erik, Marts 2016

Vores arrangement d. 7. februar var den tredje barnedåb,
vi har holdt på La Rocca, og det har været fantastisk hver gang. Det syntes
alle gæsterne også, at det var. Vi vil gerne holde et arrangement
hos jer en anden gang. Tusind tak for en dejlig dag!
Mvh Marie-Louise og Morten
Marie Louise & Morten, februar 2016

Sublim mad med rigtig,rigtig lækker vin til en rimelig pris
Flemming, Februar 2016

Super god, venlig og imødekommende betjening.
Gode råd om valg af vin til de enkelte retter. Super menu
(Julegavekort 3 retter + velkomst). Vi kommer meget gerne igen 🙂
Michael, februar 2016

Winemakers Dinner 25 Februar
Kan varmt anbefale at I igen arrangerer winemakers dinner med den
samme vært. Kan desværre ikke huske hans navn
Jeanette, 25 februar 2016

Vinsmagning 27 februar
Et helt igennem hyggeligt arrangement. Tak for en dejlig vinsmagning.
Elsebeth, 27 Februar 2016

Vinsmagning 27 februar
Jeg har endnu en gang fået en super fed oplevelse på La Rocca.
Jeg kan varmt anbefale dette til alle som kan lide god vin og italiensk mad.
Jeg håber at jeg altid kan deltage til jeres super arrangement af vinsmagning.
Susi, Februar 2016

Som altid en super fornøjelse
Annegrethe, februar 2016

Tak for en god oplevelse vi kommer helt sikker igen.
Dan, Februar 2016

Virkelig et fantastisk sted.
Det var første gang vi var der, men bestemt ikke sidste 🙂
Anne, februar 2016

Vinsmagning 27 februar
Mange tak for en fantastisk dag. Vi 4 tøsser følte at være til en
privat vinsmagning 😘😘😘 We love it ❤️❤️❤️
Det er ikke sidste gang vi kommer på besøg. 😉💋😉
Helle, Februar 2016

Vinsmagning 27 februar
Fantastisk madoplevelse. Fantastisk betjening. Sjov vinekspert.
Hyggeligt og rart sted. Min veninde og jeg vil med garanti vende
tilbage. Med venlig hilsen
Bente februar 2016

Vinsmagning 27 februar
Det ene som trak en lille bitte smule ned på betjening var fejl på
vinlisten. Maden var perfekt, alt smagte dejligt.
Alle vine var gode – ikke en var underlødig!
Tak for et godt arrangement.
mvh Michael

Man kan kun sige at det hele var til top karakter.
Max bjarne, februar 2016

Vinsmagning 27 februar
En perfekt oplevelse ikke sidste gang vi har besøgt La Rossa
Monique februar 2016

Winemakers Dinner 25 Februar
Det var en dejlig oplevelse. Fantastisk sted. Det er ikke sidste gang
vi kommer.
Kit, februar 2016

Det var virkelig en god oplevelse.
Tjenerne var alle meget gode til at få os til at føle velkomne. Lækkert mad.
Jeanette, februar 2016

Fantastisk sted, utrolig god mad og super betjening.
Mvh. Mette og Lasse
Februar 2016

Kære alle på La Rocca!
Så gjorde I det bare igen! Min min mand og jeg havde inviteret vores
datter og svigersøn, som havde fødselsdag samme dag, til middag på
La Rocca. Vi ved godt fra flere tidligere besøg, at mad, vin og
servering er helt i top; i lørdags gjorde I det bare helt fantastisk.
At have oplevelsen af at være noget helt specielt og få en helt unik
opmærksomhed samtidigt med, at der også var mange andre gæster i
restauranten, som bestemt ikke så ud til at lide nød, er helt
speciel. I kan bare det der med at have gæsten i centrum uden af det
virker kunstigt eller påklistret —- er perfekt supplement til mad
og vin, der altid er i top. Ja superlativerne er i brug, men alle ord
er velvalgte og velmente! Og endnu engang mange tak for, at I formår
at holde balancen mellem at have fokus på hele selskabet og så
alligevel gøre lidt ekstra ud af aftenens fødselar. Og mange tak
for, at I både formår at lytte til vores ønsker til mad og vin og
samtidigt tør udfordre os lidt, så vi tør prøve noget andet — og
uden at vi oplever, at blive presset. Min mand og jeg glæder os meget
til 1. marts 2016, hvor vi vender frygteligt tilbage. De bedste
hilsener Thomas og Anita fra Rødovre
Februar 2016

På alle måder fantastisk!
Genialt match mellem vine og mad. Maden var mere end glimrende og vinene var i absolut topklasse, selv om det ikke typisk var i topårgange og alle ikke var lige modne – men det er sikkert også umuligt til den meget fine pris. Gentag det, please!!
Peter Januar 2016

My twinsister and I spend our 50 years birthsday with our family.
Thank you .to all of you for making that a perfect evening.
Lotte, februar 2016

En oplevelse højere end forventet.
Meget hyggelig atmosfære – rigtig lækker mad – og god vinmenu.
Betjening kompetent og venlig. Absolut et besøg værd.
Per, Januar 2016

Vinsmagning 30 Januar
Vinsmagningen var et helt fantastiskt arrangementet. Imponerende at
det kørte så godt med så mange mennesker til et og samme
arrangement.
Elisabath, Januar 2016

Vinsmagning 30 Januar
Godt arrangement med en rigtig god buffet. Der blev videregivet stor
viden om de enkelte vine. Det kunne til tider være lidt svært at
høre, hvad der blev sagt. Man kunne overveje at anvende mikrofoner
ved fremtidige arrangementer.
Lene Hansen

Det var vores første besøg på La Rocca.
Men jeg kan garantere at det ikke var det sidste.
En rigtig hyggelig aften,Super lækker mad,
Man kunne smage de gode råvarer.
Super god betjening med en dejlig stemning.
Flemming, Januar 2016

Der var på aftenen Fuldt Hus.
Dejligt og en dejlig stemning, men der
blev meget varmt i Restauranten
Jørgen, Jnauar 2016

Vinsmagning 30 Januar
Dejlig oplevelse og rigtig god fortæller om vinen og meget andet af
Anronio. Han var bare super dygtig og meget underholdende.
Kristina, Januar 2016

Vinsmagning 30 Januar
Vi var tre veninder til vinsmagningen, og vi var alle meget
begejstreret for arrangementet. Utrolig lækker buffet, fik smagt
mange forskellige vine, og der var ingen smalle steder hvad angår
opfyldningen. Personalet var som altid professionelt. Alt det for kun
kr. 295,00 vi kommer helt sikkert tilbage 🙂
Rikke, Januar 2016

Dejlig aften med familien.
God mad, dejlig opmærksom betjening – autentisk italiensk.
Morten, Januar 2016

Vinsmagning 30 Januar
Super dejligt vinsmagningsevent. Antonio? der fortalte om vinene,
gjorde det på en let forståelig, levende og humoristisk måde.
Næste gang skal vi da prøve et aftenevent.
Annette, Januar 2016

Virkelig dejlig mad og god betjening.
Tjeneren var SUPER god til
diskret at spørge mig, om han måtte åbne mere vin, tilbyde kaffe
etc, hvilket er virkelig dejligt, når det er et firmaarrangement.
Tak for en god aften. Vi kommer helt sikkert igen.
Janna, Junuar, 2016

Gourmetaften 29 Januar
Kære La Rocca Team
Tak for en fantastisk fredag aften i godt selskab med jeres kyndige
og passionerede sommelier’er og nogle af verdens allerbedste vine. I
holdt en helt enestående generøs smagning med perfekt madledsagelse.
En af mine allerbedste vinoplevelser.
mvh Stig, Januar

Vores besøg hos jer i går aftes var akkurat ligeså godt som de
tidligere mange gange jeg efterhånden har besøgt jer.
God betjening og dejlig atmosfære. Hvis jeg i øvrigt må komme med en konstruktiv
kritik vil jeg mene I godt kunne skrue varmen ned med 5 grader 🙂 Og
måske er der en helt speciel årsag til at I opretholder den relative
høje temperatur hos jer. Ellers alt tip-top. Mvh Lisbet, Januar

Vinsmagning 30 Januar
Fantastisk oplevelse ved vinsmagningen – dygtig fortæller, hed vist
Antonio, som havde en masse viden og erfaring omkring de italienske
vinområder – charmerende og autentisk. Maden var skøn, og de havde
udvalgt nogle gode retter og råvarer til buffeten. Stemningen omkring
bordet, hvor vi sad, var høj og løftet, da der bestemt ikke blev
sparet på de gode dråber ved de 13 forskellige vine, vi blev
præsenteret for. Gode vine, og bestemt et besøg værd igen.

Always a pleasure to return to the always excellent La Rocca
when we visit Copenhagen.
Ann-Karin, Januar

Det er noget af det bedste jeg nogensinde har oplevet
og jeg har spist mange steder – det var tip top tjenere
Bente, Januar

Vinsmagning 30 Januar
Der var en af de bedste vinsmagninger, som jeg har været til. Jeg
kommer helt sikkert på besøg i restauranten igen.
Liose-Lotte

God tone samt humor hos og imellem personalet –
det er med til at skabe en rigtig hyggelig og afslappet stemning!😊
Mai, Januar 2016

Thank you very much.
I loved my meal and the energy and attitude of the staff.
Folayinka, January 2016
Altid venlige tjenere, hurtig betjening, fin stemning ved bordene.
Dejligt at personalet er til en lille snak. Fine vine.
Hans, Januar 2016
Vi følte os godt tilpas..hyggeligt med italiensk/engelsk sprog ved
betjeningen fordi det var engageret😆 Rigtigt hyggeligt😆 Kommer
sikkert igen en anden gang
Paul, Januar 2016

Vi var 21 mennesker til en privat sammenkomst.
Alt spillede fra vi kom. Menuen var perfekt med flot servering fra hyggelige tjenere.
Kan kun anbefales Henrik, Januar 2016

Betjeningen var i top.
Bestemt et sted jeg ville holde en
forretningsfrokost igen!
Lars, Januar 2016

Cari tutti a LaRocca
Erate non meno di incredibile! Nostra reception di Capodanno´`e stato un enorme successo grazie a voi – Avete superato tutte le aspettative con un servizio eccezionale e l’umore. Ritorneremo sicuramente – finora viviamo tutti in azienda in cima alla esperienza che ci avete dato. Molto riconoscente – AFA JCDECAUX, Dorte Olivarius
Dorthe, Januar 2016

Vi er en andelsforening (Fiolstræde 34-36)
der i flere år har afholdt vores generalforsamlingsmiddag på La Rocca.
Vi har prøvet andre restauranter både før og ind i mellem, men vi
vender altid tilbage til La Rocca, fordi maden smager dejligt, fordi
betjeningen er både prof. og hyggelig og fordi stemningen i lokalerne
er så behagelig og afslappet. Vi nyder at komme på La Rocca og
vender helt sikkert tilbage næste år.
Mange hilsner
Hanne Kizach, formand for andelsforeningen Fiolstræde 34-36.
Januar 2016

Tjeneren, der tog sig af os lørdag d.09.01.2016 til frokost, var
meget omsorgsfuld og lydhør for vores ønsker og velbefindende og
maden var god. Alt i alt en fin oplevelse, som vi også havde for
nogle år siden, og vi vil helt sikkert komme igen. Det er noget nær
en ideel restaurant at have børn med på.
Lisbeth, Januar 2016

Kære La Rocca
Tusind tak for en helt igennem fantastisk aften hos jer den 5. Dec
God mad gode vine og fantastisk betjening. Dejligt at der er god plads
ved borde e, man mærkede ikke at der var mange mennesker
Kh Jette Fisker, Januar 2016

Alt var perfekt lige fra vi ankom til vi forlod stedet igen.
Dyrt men dejligt.
Birtha, Januar 2016

2016-2017

Juni 2016