ITALIENSKE SPECIALITETER

La Roccas dygtige kokke fremelsker skønne italienske specialiteter af årstidens bedste råvarer.
A la carte – vælg dine favoritter. Køkkenet er åbent alle dage fra 12.00-22.30
Frokost serveres fra 12.00-15.30 -15% på hele a la carte kortet

SPUNTINI • SNACKS

1. Olive marinate 39,-
Marinerede oliven

2. Fili di zucchina fritti 49,-
friturestegte zucchini

TAGLIERI • BRÆT

3. Prosciutto crudo di Parma e bocconcini di Parmigiano 95,-
Parmaskinke og parmesanost

4. Bresaola con olio e limone 109,-
Bresaola med olivenolie og citron

5. Salami misti 89,-
Udvalg af 3 forskellige salami

6. Charcuteri misti e formaggi Italiani 139,-
Udvalg af charcuteri, parma, bresaola, salami, mortadella og italienske oste

ANTIPASTI • FORRETTER

7. Tris di bruschetta con pane al latte;
Pomodoro, mozzarella e basilico, Salmone, zucchine e melanzane grigliate 89,-
Tre forskellige bruschetta;
Tomat, mozerella, basilikum, Røget laks, Grillet zucchini og aubergine

8. Burrata con caviale di melanzane affumicate, pomodoronaturale e pesto di basilico e pane integrale 139.
Burrata med tomat og basilikumpesto, serveret med røget auberginekaviar hertil fuldkornsbrød

9. Carpaccio di manzo con misticanza petali di parmigiano e scaglie di tartufo 139,-
Carpaccio af oksefilét med sprød salat, parmesanflager og trøffelskiver

10. Trionfo di pesce
Tonno,capesante e gambero imperiale con riso venere olio emulsionato allo zenzero 145,-
Kammuslinger, tun og kæmperejer på bund af sorte ris, serveret med emulsion af olie og ingefær

11. Sauté di vongole, cozze e pomodorini piccante servita con dei crostoni di pane allo zafferano 129,-
Krydret hvidvinsdampede vongole muslinger og cherrytomater serveret med safran brødcroutoner

12. Vitello tonnato classico con insalata novella 149,-
Klassisk Vitello Tonnato serveret med spæd salat

13. Zuppa del giorno con crostini profumati alle erbe 99,-
Dagens suppe serveret med urtearomatiserede croutoner

14. Tartar di salmone marinato a gli agrumi e erba cipollina con petali di cetrioli e salsa avocado 125,-
Frisk laksetartar, marineret i citron og purløg hertil avocado salsa

PRIMI PIATTI • PASTARETTER

Frisklavet pasta fra eget pastaria
Vi laver alt fra bunden med de bedste råvarer og italienske traditioner som hovedingredienser.
I La Rocca`s Pastaria laver vi vores egen friske pasta og tilbyder også et udsøgt udvalg af charcutteri.

20. Torchietti all`uovo con crema di mozzarella e salsa al pomodoro e pesto 149,-
Hjemmelavet torchietti pasta med mozzarellacreme, serveret med tomat og pesto

21. Tagliolini all`uovo gambero e scampi 165,-
Hjemmelavet tagliolini pasta med jomfruhummer og kæmperejer

22. Pappardelle all`uovo con straccetti di filetto crema ai funghi porcini e lamelle di tartufo 165,-
Hjemmelavet pappardelle med oksemørbrad, Karl Johan crème og trøffelflager

23. Tagliatelle all`uovo con salsa al salmone, pomodorini cherry cipollotti e mandorle tostate 159,-
Hjemmelavet tagliatelle pasta med laks, cherrytomat, forårsløg og ristede mandler

24. Linguine al segreto del mare 165,-
Linguine med alt godt fra havet

25. Ravioli ripieni di ricotta e spinaci e scamorza con salsa pomodoro e basilico e zest di limone 149,-
Hjemmelavet ravioli med fyld af ricottaost, spinat og scamorza, hertil sauce af tomat, basilikum og citronzest

26. Lasagne di carne 145,-
Hjemmelavet lasagne

27. Pennette integrali con julienne di verdure con polpa di pomodoro e scaglie di pecorino 139,-
Frisk økologisk fuldkornspasta, serveret med julienne grøntsager, hertil tomat og revet pecorinoost

PESCE • FISK

30. Tonno grigliata con salsa ai peperoni rossie piccola verdura croccante 245,-
Grillet tunfilet serveret med sauce af rød peberfrugt, hertil sprøde grøntsager

31. Fietto di rombo in crosta di erbe e mandorte croccanti con salsa bagna cauda 255,-
Urte-/mandelpaneret pigvar serveret med bagna cauda sauce

32. Capesante spadellate con timo, gamberone gratinato con salsa chutney di frutta e tortino di riso venere 255,-
Kammuslinger aromatiseret med timian, gratinerede kæmperejer serveret med chutneykompot og sorte ris

33. Salmone in crosta di pistacchi su letto di spinaci e salsa zafferano 239,-
Pistacchio-crusted laks på bund af smørstegt spinat og safransauce

CARNE • KØD

40. Costoletta di vitello con olio al rosmarino 269,-
Grillet kalvekotelet, serveret med olivenolie, rosmarin og sauterede svampe

41. Medaglioni di vitello con salsa al tartufo 259,-
Kalvemørbrad medailion, serveret med trøffelsauce

42. Filetto di manzo rossini con foie gras e salsa al madera e tartufo 269,-
Oksetournedos Rossini, serveret med foie gras, trøfler og madeirasauce

43. Carré di agnello profumato al mirto con salsa all`aglio 249,-
Aromatiseret lammekrone med myrte, serveret med hvidløgsauce

44. Anatra in Confit con salsa fredda di rafano, crema di patata e verdura croccante 239,-
Andelår confit, serveret med peberrodssauce,hertil kartoffelpuré og sprøde grøntsager

LE PIZZE • PIZZA

50. Margherita con mozzarella, pomodoro e pomodorini cherry 125,-
Tomat, mozzarella, cherrytomater

51. Al Salame picante 139,-
Tomat, mozzarella, spicy salami

52. Capricciosa 135,-
Tomat, mozzarella, skinke, champignon

53. Bresaola e rucola 149,-
Tomat, mozzarella, bresaola, rucola, parmasanflager

54. Al gorgonzola e prosciutto di Parma 145,-
Tomat, mozzarella, gorgonzola, parmaskinke

55. Al tartufo 175,-
Mozzarella, trøfler

56. Salsiccia e porcini 145,-
Tomat, mozzarella, salsiccia, Karl Johan svampe

57. Pizza integrale con melanzane e zucchini, burrata, mozzarella, pesto 139,-
Fuldkorns pizza, tomat, mozzarella, grillet zucchini, auberginer, burrata, pesto

FORMAGGIO • OST

58. Scelta di formaggi al carello 135,-
Udvalg af italienske oste fra vognen
*1 stk. ost 35,-

DOLCE • DESSERTER

60. Tortino di pistacchio caldo con gelato alla crema 95,-
Lun pistace tortino serveret med vaniljeis

61. Tiramisu con salsa allo zabaione 89,-
Tiramisu serveret med zabaione crème

62. Panna cotta alla menta con salsa al cioccolato 89,-
Panna cotta tilsmagt med mynte, serveret med chokoladesauce

63. Crostata di mele e mandorle con gelato alla vaniglia e salsa al cioccolato 99,-
Lun hjemmelavet æbletærte med mandler, hertil vanilieis og chokoladesauce

64. Caffè Gourmand 129,-
Espresso serveret med petit four

65. Sorbetto al limone 85,-
Citron sorbet

66. Dolce al limone ricostruita 89,-
Hjemmelavet citrondessert

67. Gelato misto 85,-
Udvalg af italiensk is

CAFÉ E TEA • KAFFE & TE

Espresso 28,-
Dobbelt Espresso 35,-
Café Latte 39,-
Cappuccino 39,-
Te Selection 30,-
Thoreau Mineralvand 0,75 cl. 30,-
med eller uden brus
Div. Sodavand 30,-

TAKE AWAY FRA A LA CARTE

Dæk op med lækkerier fra La Rocca – til hverdag og fest.
Vi hjælper gerne med forslag til menuen og leverer flot anrettet på fade – lige til at sætte på bordet.
Hent frisk pasta og charcuteri fra vores Pastaria og få en lækker smagsoplevelse i en hurtig vending.
Ring og bestil dine italienske a la carte yndlingsretter og få 10% i rabat på: 3312 6655 eller info@larocca.dk

Køkkenet har åbent fra kl. 12-22.30 alle ugens dage
Ristorante La Rocca
Vendersgade 23-25
1363 København K

ITALIENSK BUFFET

Italiensk buffet serveres gerne i restauranten mellem 12.00 – 15.30 når man er mere end 10 personer.

LILLE BUFFET

8 retter kr. 235 pr. personer, min. 10 pers.

  • Carpaccio – Tyndskåret oksemørbrad marineret i olivenolie med parmesan og ruccolasalat
  • Vitello Tonnato – Tyndt skåret kalvefilet i kold tunsauce
  • Melanzane e Zucchini alla Griglia – Grillet aubergine og squash
  • Antipasto Misto – Italiensk charcutteri
  • Insalata Caprese – Tomatsalat med frisk mozzarella ost
  • Canelonni al Forno – Fyldt pasta med spinat & ricottaost – varm ret
  • Dagens tærte
  • Buffeten er incl. Brød og smør
MELLEM BUFFET

10 retter kr. 250 pr. personer, min. 10 pers.

  • Carpaccio – Tyndskåret oksemørbrad marineret i olivenolie med parmesan og ruccolasalat
  • Vitello Tonnato – Tyndt skåret kalvefilet i kold tunsauce
  • Melanzane e Zucchini alla Griglia – Grillet aubergine og squash
  • Antipasto Misto – Italiensk charcutteri
  • Insalata Caprese – Tomatsalat med frisk mozzarella ost
  • Salmone Affumicato – Røget laks marineret i olivenolie og citron
  • Prosciutto e Melone – Melon med parmaskinke
  • Canelonni al Forno – Fyldt pasta med spinat & ricottaost – varm ret
  • Udvalg af Italienske oste ( 3 stk. )
  • Dagens tærte
  • Buffeten er incl. Brød og smør
STOR BUFFET

15 retter kr. 335 pr. personer, min. 15 pers.

  • Ravioli al Porcini – Fyldt pasta med Karl Johan svampe – varm ret
  • Insalata di Mare – Salat af havets frugter
  • Anatra sul Insalata – Andebryst med rucola salat m. balsamico
  • Melanzane e Zucchini alla Griglia – Grillet aubergine og squash
  • Salmone in Bellavista – Hel varmrøget laks serveret med mayo
  • Carpaccio – Tyndskåret oksemørbrad marineret i olivenolie med parmesan og ruccolasalat
  • Insalata Caprese – Tomatsalat m. frisk mozzarella ost
  • Antipasto Misto – Italiensk charcutteri
  • Arancini E Fiori di Zucca Fritte – Friture stegte zucchini blomster og mozzeralla fyldt arancini
  • Canelonni al Forno – Fyldt pasta med spinat & ricottaost – varm ret
  • Prosciutto e Melone – Melon med parmaskinke
  • Vitello Tonnato – Tyndt skåret kalvefilet i kold tunsauce
  • Funghi Misti – Blandede svampe
  • Tiramisu- Hjemmelavet italiensk kage med creme af mocca & mascarpone
  • Udvalg af Italienske oste
  • Buffeten er incl. Brød og smør

OBS: Buffet serveres kun i restauranten mellem kl. 12.00-16.00