GRUPPE MENUER

I vores nyindrettede skønne restaurant kan du selv føle dig som gæst. Vores professionelle personale sørger for at festen forløber perfekt og forkæler dine gæster med italienske specialiteter, humor og charme La Rocca har stor erfaring med at skræddersy arrangementer til den private- og firmafesten

DEN KLASSISKE MENU

3 Retters Menu

1.Ret · Forret Udvalg af Italienske specialiteter

2.Ret · Hovedret Grillet Oksetournedos med trøffelsauce hertil kartoffelpie med udvalgte grøntsager

3.Ret · Dessert 3 små dessertanretninger

Pris kr. 375

Vinforslag:
Hvidvin: 2014 Oropasso, Maurizio B Martino, 345
Rødvin: 2013 Neropasso Rosso Veneto,Maurizio B Martino, 355
Dessertvin: Ucelut, Castelcosa, Friuli pr. glas kr. 65, pr. flaske 425

MÅNEDENS VIN ( Rødvin )
2007 Brunello di Montalcino, DOCG ARPA, Toscana
Normalpris kr. 695 Tilbud kr. 495

DEN EKSTRAVAGANTE MENU

4 Retters Menu (min. 10 personer)

1.Ret · Forret
Lakse timballe med fyld af sauteret spinat serveret med safransauce

2.Ret · Mellemret 
Pasta Fantasia

3.Ret · Hovedret
Grillet medailion af kalvemørbrad med dijonnese sauce hertil kartoffel pie og udvalg af årstidens grøntsager

4.Ret · Dessert 
Tiramisu

Pris kr. 425

Vinforslag:
Hvidvin: 2014 Poggio Argentato IGT, Toscana Bianco, 375
Rødvin: 2009 Daleo Bolgheri, Micheletti, Bolgheri, 495
Dessertvin: Ucelut, Castelcosa, Friuli pr. glas kr. 65, pr. flaske 425

MÅNEDENS VIN ( Rødvin )
2007 Brunello di Montalcino, DOCG ARPA, Toscana
Normalpris kr. 695 Tilbud kr. 495

DEN LUKSURIØSE MENU

5 Retters Menu (min. 10 personer)

1.Ret · Forret
Medailion af havtaske lagt på bund af sprød salat og fennikel serveret med selleri puré tilsmagt med citron

2.Ret · Mellemret
Cremet jordskokkesuppe med sorte trøfler tilsmagt med trøffel olie

3.Ret · Hovedret
Grillet kalvetournedos med krydderurtes sauce hertil kartoffelpie og årstidens grøntsager

4.Ret · Ost
Udsøgte italienske oste

5.Ret · Dessert
Gianduia mousse med vanilie is

Pris kr. 475

Vinforslag:
Hvidvin: 2014 Falanghina, Svelato, Terre Stregate, 395
Rødvin: 2007 Brunello di Montalcino, Arpa, 650
Dessertvin: Ucelut, Castelcosa, Friuli pr. glas kr. 65, pr. flaske 425

MÅNEDENS VIN ( Rødvin )
2007 Brunello di Montalcino, DOCG ARPA, Toscana
Normalpris kr. 695 Tilbud kr. 495

MENU DEGUSTAZIONE

MENU DEGUSTAZIONE
6 retters Tasting Menu 


1.ret Charcuteri misti
Udvalg af charcuteri, parma, bresaola, salami, mortadella

2.ret Trancio di Branzino
Stegt havbarsfillet lagt på bund af fennikelcreme, sprøde fennikel tilsmagt med safran og grønt æbler

3.ret Spaghetti Rossi
Hjemmelavet spaghetti, broccolicreme, ansjoser og hvidløg

4.ret Filetto di Manzo
Grillet oksetournedoes svøbt i lardo collonnata, sauce af skovssvampe, små stegte kartofler og vintergrønt

5.ret Formaggi Mist
Udvalgt af italienske oste hertil karamelliserede figner

6.ret Tortino Caldo al Cioccolato
Hjemmelavet varm chokoladetortino med vaniljeis

Pris pr person kr. 475
Skal bestilles af samtlige ved bordet

VINMENU
(anbefales af Sommelier Sergio Costa)

Velkomstdrink: Prosseco Millesimato
Hvidvin: 2014 Il Moggio Grechetto Goretti
Rødvin: 2013 Bolgheri Micheletti
Rødvin: 2007 Brunello di Montalcino, Arpa
Rødvin: 2012 Amarone Della Valpolicella Classico MaBis
Dessertvin: 2012 Recioto Della Valpolicella, Classico, Zeni
Pris kr. 395

MÅNEDENS VIN ( Rødvin )
2007 Brunello di Montalcino, DOCG ARPA, Toscana
Normalpris kr. 695 Tilbud kr. 495

UGENS MENU

UGENS MENU
3 retters Ugens Menu

1.ret Trancio di Branzino
Stegt havbarsfillet lagt på bund af fennikelcreme, sprøde fennikel tilsmagt med safran og grønt æbler

2.ret Filetto di Manzo
Grillet oksetournedoes svøbt i lardo collonnata, sauce af skovssvampe, små stegte kartofler og vintergrønt

3.ret Tortino Caldo al Cioccolato   
Hjemmelavet varm chokoladetortino med vaniljeis

Pris pr person kr. 375
Skal bestilles af samtlige ved bordet

VINMENU
(anbefales af Sommelier Sergio Costa)

Hvidvin: 2014 Il Moggio Grechetto Goretti
Rødvin: 2007 Brunello di Montalcino, Arpa
Dessertvin: 2012 Recioto Della Valpolicella, Classico, Zeni
Pris kr. 295

MÅNEDENS VIN ( Rødvin )
2007 Brunello di Montalcino, DOCG ARPA, Toscana
Normalpris kr. 695 Tilbud kr. 495

VEGETAR MENU

3 Retters Menu (min. 10 personer)

1.Ret · Forret
Antipasto misto af grillede grøntsager, serveret med balsamico glasè og mozzarella

2.Ret · Hovedret 
Caramelle pasta fyldt med ricotta ost og spinat serveret med San Marzano tomater og rucola pesto

3.Ret · Dessert
3 forskellige desserter

Pris kr. 345

BØRNE MENU

Pizza 79,-
Tomat, mozzarella, skinke

Lasagna 79,-
Hjemmelavet lasagne

Spaghetti 79,-
Spaghetti Bolognese

Is 69,-
Blandet is

For andre ønsker, spørg tjeneren

AFBUDSPOLITIK FOR GRUPPER

Grupper fra 20-100 pax

  • Afbud indtil 30 dage før
  • Afbud skal sendes og bekræftes på mail
  • Depositum 20% af det samlede beløb, betales 30 dage før arrangementet
  • Ved udeblivelse faktureres 100% for den forudbestilte mad
  • Eventuelle ændringer vedrørende allergier / vegetarer / veganer skal meddeles 7 dage før ankomst
  • Alle ændringer skal sendes og bekræftes på mail
  • Ved fremsendelse af faktura opkræves et administrationsgebyr på kr. 300