GRUPPE MENUER

I vores nyindrettede skønne restaurant kan du selv føle dig som gæst. Vores professionelle personale sørger for at festen forløber perfekt og forkæler dine gæster med italienske specialiteter, humor og charme La Rocca har stor erfaring med at skræddersy arrangementer til den private- og firmafesten

DEN KLASSISK MENU

Klassisk Menu (min. 10 personer)
3 Retters Menu

1.Ret · Forret
Udvalg af Italienske specialiteter

2.Ret · Hovedret
Grillet Oksetournedos med trøffelsauce hertil kartoffelpie med udvalgte grøntsager

3.Ret · Dessert
3 små dessertanretninger

Pris pr person kr. 375

Vinforslag:
Hvidvin: 2014 Oropasso, Maurizio B Martino, 345

Rødvin: 2013 Neropasso Rosso Veneto,Maurizio B Martino, 355
Dessertvin: Ucelut, Castelcosa, Friuli pr. glas kr. 65, pr. flaske 425

MÅNEDENS VIN (Rødvin)
2009 Artorious, IGT Toscana, Fattorie Dei Dolfi

Normalpris kr. 695 Tilbud kr. 495

DEN EKSTRAVAGANT MENU

4 Retters Menu (min. 10 personer)

1.Ret · Forret
Lakse timballe med fyld af sauteret spinat serveret med safransauce

2.Ret · Mellemret 
Pasta Fantasia

3.Ret · Hovedret
Grillet medailion af kalvemørbrad med dijonnese sauce hertil kartoffel pie og udvalg af årstidens grøntsager

4.Ret · Dessert 
Tiramisu

Pris pr person kr. 425

Vinforslag:
Hvidvin: 2014 Poggio Argentato IGT, Toscana Bianco, 375

Rødvin: 2009 Daleo Bolgheri, Micheletti, Bolgheri, 495
Dessertvin: Ucelut, Castelcosa, Friuli pr. glas kr. 65, pr. flaske 425

MÅNEDENS VIN (Rødvin)
2009 Artorious, IGT Toscana, Fattorie Dei Dolfi

Normalpris kr. 695 Tilbud kr. 495

DEN LUKSURIØS MENU

5 Retters Menu (min. 10 personer)

1.Ret · Forret
Medailion af havtaske lagt på bund af sprød salat og fennikel serveret med selleri puré tilsmagt med citron

2.Ret · Mellemret
Cremet jordskokkesuppe med sorte trøfler tilsmagt med trøffel olie

3.Ret · Hovedret
Grillet kalvetournedos med krydderurtes sauce hertil kartoffelpie og årstidens grøntsager

4.Ret · Ost
Udsøgte italienske oste

5.Ret · Dessert
Gianduia mousse med vanilie is

Pris pr person kr. 475

Vinforslag:
Hvidvin: 2014 Falanghina, Svelato, Terre Stregate, 395

Rødvin: 2007 Brunello di Montalcino, Arpa, 650
Dessertvin: Ucelut, Castelcosa, Friuli pr. glas kr. 65, pr. flaske 425

MÅNEDENS VIN (Rødvin)
2009 Artorious, IGT Toscana, Fattorie Dei Dolfi

Normalpris kr. 695 Tilbud kr. 495

MENU DEGUSTAZIONE

MENU DEGUSTAZIONE
6 retters Tasting Menu

1.ret Charcuteri misti
Udvalg af charcuteri, parma, bresaola, salami, mortadella

2.ret Tonno Tonnato
Tun tonnato

3.ret Maccheroncini con pomodorini e melanzane con gocce di pesto e petali di parmigiano su specchio di fonduta di provola affumicata
Hjemmelavet pasta med cherry tomater og aubergine, hertil pesto og parmesanflager, samt fonduta af røget provolaost

4.ret Filetto di Manzo con salsa al porto e funghi fingerili
Grillet oksetournedos severet med kantareller og portvinssauce

5.ret Formaggi Misti  
Udvalg af italienske oste og karamelliserede figner

6.ret Carpaccio di Ananas marinato e gelato al cocco fatto in casa    
Ananas carpaccio serveret med hjemmelavet kokosis

Pris pr person kr. 495
Skal bestilles af alle ved bordet

VINMENU
(anbefales af Sommelier Sergio Costa)

Hvidvin: 2016 Langhe Bianco, Podere Ruggeri Corsini
Hvidvin: 2015 Lugana Morena Bianca Mabis
Rødvin: 2013 Morellino Di Scansano, DOCG, Fattoria Le Pupille
Rødvin: 2009 Sassoalloro, Biondi Santi
Rødvin: 2011 Primitivo di Manduria, Riserva Limited Edition
Dessertvin: Sutto, Veneto
Pris pr person kr. 395

MÅNEDENS VIN ( Rødvin )
2009 Sassoalloro, Biondi Santi
Normalpris kr. 750 Tilbud kr. 550

UGENS MENU
UGENS MENU

UGENS MENU
3 retters Ugens Menu

1.ret Tonno Tonnato
Tun tonnato

2.ret Filetto di Manzo con salsa al porto e funghi fingerili
Grillet oksetournedos severet med kantareller og portvinssauce

3.ret Carpaccio di Ananas marinato e gelato al cocco fatto in casa
Ananas carpaccio serveret med hjemmelavet kokosis

Pris pr person kr. 375
Skal bestilles af samtlige ved bordet

VINMENU
(anbefales af Sommelier Sergio Costa)

Hvidvin: 2014 Lugana Morena Bianca
Rødvin: 2009 Sassoalloro, Biondi Santi
Dessertvin: Sutto, Veneto
Pris pr person kr. 295

MÅNEDENS VIN ( Rødvin )
2009 Sassoalloro, Biondi Santi
Normalpris kr. 750 Tilbud kr. 550

VEGETAR MENU

3 Retters Menu (min. 10 personer)

1.Ret · Forret
Udvalg af Italienske vegetar specialiteter 

2.Ret · Hovedret 
Ravioli pasta fyldt med ricotta ost og spinat serveret med San Marzano tomater og pesto

3.Ret · Dessert
3 forskellige desserter

Pris pr person kr. 345

BØRNE MENU

Pizza 79,-
Tomat, mozzarella, skinke

Lasagna 79,-
Hjemmelavet lasagne

Spaghetti 79,-
Spaghetti Bolognese

Is 69,-
Blandet is

For andre ønsker, spørg tjeneren

AFBUDSPOLITIK FOR GRUPPER

Grupper fra 20-100 pax

  • Afbud indtil 30 dage før
  • Afbud skal sendes og bekræftes på mail
  • Depositum 20% af det samlede beløb, betales 30 dage før arrangementet
  • Ved udeblivelse faktureres 100% for den forudbestilte mad
  • Eventuelle ændringer vedrørende allergier / vegetarer / veganer skal meddeles 7 dage før ankomst
  • Alle ændringer skal sendes og bekræftes på mail
  • Ved fremsendelse af faktura opkræves et administrationsgebyr på kr. 300