GRUPPE MENUER

I vores nyindrettede skønne restaurant kan du selv føle dig som gæst. Vores professionelle personale sørger for at festen forløber perfekt og forkæler dine gæster med italienske specialiteter, humor og charme La Rocca har stor erfaring med at skræddersy arrangementer til den private- og firmafesten

DEN KLASSISK MENU

Klassisk Menu (min. 10 personer)
3 Retters Menu

1.Ret · Forret
Udvalg af Italienske specialiteter

2.Ret · Hovedret
Grillet Oksetournedos med trøffelsauce hertil kartoffelpie med udvalgte grøntsager

3.Ret · Dessert
3 små dessertanretninger

Pris pr person kr. 375

Vinforslag:
Hvidvin: 2014 Oropasso, Maurizio B Martino, 345

Rødvin: 2013 Neropasso Rosso Veneto,Maurizio B Martino, 355
Dessertvin: Ucelut, Castelcosa, Friuli pr. glas kr. 65, pr. flaske 425

MÅNEDENS VIN (Rødvin)
2009 Artorious, IGT Toscana, Fattorie Dei Dolfi

Normalpris kr. 695 Tilbud kr. 495

DEN EKSTRAVAGANT MENU

4 Retters Menu (min. 10 personer)

1.Ret · Forret
Lakse timballe med fyld af sauteret spinat serveret med safransauce

2.Ret · Mellemret 
Pasta Fantasia

3.Ret · Hovedret
Grillet medailion af kalvemørbrad med dijonnese sauce hertil kartoffel pie og udvalg af årstidens grøntsager

4.Ret · Dessert 
Tiramisu

Pris pr person kr. 425

Vinforslag:
Hvidvin: 2014 Poggio Argentato IGT, Toscana Bianco, 375

Rødvin: 2009 Daleo Bolgheri, Micheletti, Bolgheri, 495
Dessertvin: Ucelut, Castelcosa, Friuli pr. glas kr. 65, pr. flaske 425

MÅNEDENS VIN (Rødvin)
2009 Artorious, IGT Toscana, Fattorie Dei Dolfi

Normalpris kr. 695 Tilbud kr. 495

DEN LUKSURIØS MENU

5 Retters Menu (min. 10 personer)

1.Ret · Forret
Medailion af havtaske lagt på bund af sprød salat og fennikel serveret med selleri puré tilsmagt med citron

2.Ret · Mellemret
Cremet jordskokkesuppe med sorte trøfler tilsmagt med trøffel olie

3.Ret · Hovedret
Grillet kalvetournedos med krydderurtes sauce hertil kartoffelpie og årstidens grøntsager

4.Ret · Ost
Udsøgte italienske oste

5.Ret · Dessert
Gianduia mousse med vanilie is

Pris pr person kr. 475

Vinforslag:
Hvidvin: 2014 Falanghina, Svelato, Terre Stregate, 395

Rødvin: 2007 Brunello di Montalcino, Arpa, 650
Dessertvin: Ucelut, Castelcosa, Friuli pr. glas kr. 65, pr. flaske 425

MÅNEDENS VIN (Rødvin)
2009 Artorious, IGT Toscana, Fattorie Dei Dolfi

Normalpris kr. 695 Tilbud kr. 495

MENU DEGUSTAZIONE

MENU DEGUSTAZIONE
6 retters Tasting Menu

1.ret Charcuteri mista 
Udvalg af charcuteri, parma, bresaola, salami, mortadella

2.ret Medaglioni Coda Di rospo adagiato su un letto di asparagi verdi servito con salsa al lime
Stegt Havtaske medailion lagt på bund af grønne asparges serveret med limesauce

3.ret Torchietti fatti in casa al pomodoro con crema di mozzarella e pesto
Hjemmelavet torchietti pasta med mozzarellacreme, serveret med tomat og pesto

4.ret Filetto Di Vitello alla griglia con riduzione di Barolo condita con fettine di tartufo,
servito con patate del giorno e verdure primaverili
Grillet kalvetournedos med Barolo reduktion toppet med trøffelskiver, hertil dagens kartofler og forårsgrønt

5.ret Formaggi Misti  
Udvalg af italienske oste og karamelliserede figner

6.ret Torta di fragole con crema pasticcera e salsa al cioccolato
Jordbærtærte med konditorcreme toppet med friske jordbær og chokoladesauce

Pris pr person kr. 495
Skal bestilles af alle ved bordet

VINMENU
(anbefales af Sommelier Sergio Costa)

Velkomstdrink:
Prosecco DOC Extra Dry Diamond, Maurizio & Martino Biscardo
Hvidvin: 2014 Lugana Morena Bianca

Rødvin: 2013 Morellino Di Scansano Le Pupille
Rødvin: 2013 Crognolo, Tenuta Sette Ponti Arezzo
Rødvin: 2013 Amarone della Valpolicella Castagnedi DOCG, Tenuta Sant’Antonio
Dessertvin: Sanctus, Vin Santo, Umbria, Goretti
Pris pr person kr. 495

MÅNEDENS VIN ( Rødvin )
2009 Artorious, IGT Toscana, Fattorie Dei Dolfi

Normalpris kr. 695 Tilbud kr. 495

UGENS MENU

UGENS MENU
3 retters Ugens Menu

1.ret Medaglioni Coda Di rospo adagiato su un letto di asparagi verdi servito con salsa al lime
Stegt Havtaske medailion lagt på bund af grønne asparges serveret med limesauce

2.ret Filetto Di Vitello alla griglia con riduzione di Barolo condita con fettine di tartufo,
servito con purè di patate e verdure primaverili
Grillet kalvetournedos med Barolo reduktion toppet med trøffelskiver, hertil kartoffelmos og forårsgrønt

3.ret Torta di fragole con crema pasticcera e salsa al cioccolato
Jordbærtærte med konditorcreme toppet med friske jordbær og chokoladesauce.

Pris pr person kr. 375
Skal bestilles af samtlige ved bordet

VINMENU
(anbefales af Sommelier Sergio Costa)

Hvidvin: 2014 Lugana Morena Bianca
Rødvin: 2013 Crognolo, Tenuta Sette Ponti Arezzo
Dessertvin: Sanctus, Vin Santo, Umbria, Goretti
Pris pr person kr. 295

MÅNEDENS VIN ( Rødvin )
2009 Artorious, IGT Toscana, Fattorie Dei Dolfi

Normalpris kr. 695 Tilbud kr. 495

VEGETAR MENU

3 Retters Menu (min. 10 personer)

1.Ret · Forret
Udvalg af Italienske vegetar specialiteter 

2.Ret · Hovedret 
Ravioli pasta fyldt med ricotta ost og spinat serveret med San Marzano tomater og pesto

3.Ret · Dessert
3 forskellige desserter

Pris pr person kr. 345

BØRNE MENU

Pizza 79,-
Tomat, mozzarella, skinke

Lasagna 79,-
Hjemmelavet lasagne

Spaghetti 79,-
Spaghetti Bolognese

Is 69,-
Blandet is

For andre ønsker, spørg tjeneren

AFBUDSPOLITIK FOR GRUPPER

Grupper fra 20-100 pax

  • Afbud indtil 30 dage før
  • Afbud skal sendes og bekræftes på mail
  • Depositum 20% af det samlede beløb, betales 30 dage før arrangementet
  • Ved udeblivelse faktureres 100% for den forudbestilte mad
  • Eventuelle ændringer vedrørende allergier / vegetarer / veganer skal meddeles 7 dage før ankomst
  • Alle ændringer skal sendes og bekræftes på mail
  • Ved fremsendelse af faktura opkræves et administrationsgebyr på kr. 300