ITALIENSK TRADITION

Med passion og nyskabelse – siden 2000
Hos La Rocca dyrker vi de italienske traditioner men vi står aldrig stille. København er en del af et historisk Europa, hvorfra vi henter inspiration til nye sanse- og smagsoplevelser. Et besøg hos La Rocca er mere end en middag. Hele restauranten er blevet renoveret og indrettet i varme toner, med bløde polstrede stole, smuk borddækning, walk-in-vinskab og et Pastaria, hvor du kan se din friske pasta blive lavet fra bunden.

TIL FINGERSPIDSERNE

Vores passionerede tjenere og kokke kæler for detaljerne og sørger for en autentisk og intim oplevelse. Tag en bid af Italien og nyd den sprudlende stemning fra morgen til aften.

ROMANTIK ELLER RAMASJANG

La Rocca er stedet for dig, der sætter pris på lækker mad og vin i hyggelige og stilfulde omgivelser.  I Italien er børn en naturlig del af udelivet – og det gælder også hos La Rocca. Vi har indrettet et skønt børneværelse med legetøj og fjernsyn, hvor børnene kan hygge sig, når de er mætte af indtryk og lækkerier.

BØRN ER VELKOMNE

Når dine børn er mætte af indtryk og lækkerier, kan de hygge sig i vores børnerum med legetøj og TV, mens I nyder resten af middagen.

GÅRDHAVE STEMNING

I vores hyggelige gårdhave med overdækning kan du nyde frokosten eller en romantisk middag tilsat sydlandsk stemning. Gårdhaven er åben fra maj til sep.