GRUPPE MENUER til business eller private fest
I vores nyindrettede skønne restaurant kan du selv føle dig som gæst. Vores professionelle personale sørger for at tilstelningen forløber perfekt og forkæler dine gæster med italienske specialiteter, humor og charme. La Rocca har stor erfaring med at skræddersy arrangementer til den private fest eller firmafesten på op til 110 personer indenfor eller 80 i den skønne, overdækkede gårdhave.
En perfekt dag for alle
– så der er tid til fejre fødselaren/konfirmanden/studenten OG nyde jeres gæster!
At servere meget mad i høj kvalitet effektivt, afslappet og på samme tid kræver stor grundighed. Det er som regel den mest omfattende del af f.eks. en konfirmationsfest. La Rocca har med en sikker hånd sat paletter sammen der giver nydelse til unge som ældre.
Børnemenuerne er af lige så god kvalitet som maden til de voksne – men lidt mindre udfordrende for smagsanserne – så alle går mætte fra bordet.
Det meste kan også fås som glutenfrie og laktosefrie – spørg os om dine specielle behov!
DEN KLASSISK MENU
3 Retters Menu – kan bestilles samme dag ( senest 2 timer før )
1.Ret · Forret
Udvalg af Italienske specialiteter
2.Ret · Hovedret
Grillet Oksetournedos med trøffelsauce hertil kartoffelpie med udvalgte grøntsager
3.Ret · Dessert
3 små dessertanretninger
Pris pr person kr. 375
Vinforslag:
Hvidvin: 2014 Oropasso, Maurizio B Martino, 345
Rødvin: 2013 Neropasso Rosso Veneto,Maurizio B Martino, 355
Dessertvin: Ucelut, Castelcosa, Friuli pr. glas kr. 65, pr. flaske 425
MÅNEDENS VIN (Rødvin)
2009 Artorious, IGT Toscana, Fattorie Dei Dolfi
Normalpris kr. 695 Tilbud kr. 495
DEN EKSTRAVAGANT MENU
4 Retters Menu (min. 10 personer) – kan ikke bestilles samme dag ( 5 dages varsel påkrævet )
1.Ret · Forret
Lakse timballe med fyld af sauteret spinat serveret med safransauce
2.Ret · Mellemret
Pasta Fantasia
3.Ret · Hovedret
Grillet medailion af kalvemørbrad med dijonnese sauce hertil kartoffel pie og udvalg af årstidens grøntsager
4.Ret · Dessert
Tiramisu
Pris pr person kr. 425
Vinforslag:
Hvidvin: 2014 Poggio Argentato IGT, Toscana Bianco, 375
Rødvin: 2009 Daleo Bolgheri, Micheletti, Bolgheri, 495
Dessertvin: Ucelut, Castelcosa, Friuli pr. glas kr. 65, pr. flaske 425
MÅNEDENS VIN (Rødvin)
2009 Artorious, IGT Toscana, Fattorie Dei Dolfi
Normalpris kr. 695 Tilbud kr. 495
DEN LUKSURIØS MENU
5 Retters Menu (min. 10 personer) – kan ikke bestilles samme dag ( 5 dages varsel påkrævet )
1.Ret · Forret
Medailion af havtaske lagt på bund af sprød salat og fennikel serveret med selleri puré tilsmagt med citron
2.Ret · Mellemret
Cremet jordskokkesuppe med sorte trøfler tilsmagt med trøffel olie
3.Ret · Hovedret
Grillet kalvetournedos med krydderurtes sauce hertil kartoffelpie og årstidens grøntsager
4.Ret · Ost
Udsøgte italienske oste
5.Ret · Dessert
Hasselnødde panna cotta med vanilijecreme
Pris pr person kr. 475
Vinforslag:
Hvidvin: 2014 Falanghina, Svelato, Terre Stregate, 395
Rødvin: 2007 Brunello di Montalcino, Arpa, 650
Dessertvin: Ucelut, Castelcosa, Friuli pr. glas kr. 65, pr. flaske 425
MÅNEDENS VIN (Rødvin)
2009 Artorious, IGT Toscana, Fattorie Dei Dolfi
Normalpris kr. 695 Tilbud kr. 495
MENU DEGUSTAZIONE
MENU DEGUSTAZIONE
6 retters Tasting Menu – kan bestilles samme dag
1.ret Charcuteri mista
Udvalg af charcuteri, parma, bresaola, salami, mortadella
2.ret Medaglioni Coda Di rospo adagiato su un letto di asparagi verdi servito con salsa al lime
Stegt Havtaske medailion lagt på bund af grønne asparges serveret med limesauce
3.ret Torchietti fatti in casa al pomodoro con crema di mozzarella e pesto
Hjemmelavet torchietti pasta med mozzarellacreme, serveret med tomat og pesto
4.ret Filetto Di Vitello alla griglia con riduzione di Barolo condita con fettine di tartufo,
servito con patate del giorno e verdure primaverili
Grillet kalvetournedos med Barolo reduktion toppet med trøffelskiver, hertil dagens kartofler og forårsgrønt
5.ret Formaggi Misti
Udvalg af italienske oste og karamelliserede figner
6.ret Torta di fragole con crema pasticcera e salsa al cioccolato
Jordbærtærte med konditorcreme toppet med friske jordbær og chokoladesauce
Pris pr person kr. 495
Skal bestilles af alle ved bordet
VINMENU
(anbefales af Sommelier Sergio Costa)
Velkomstdrink: Prosecco DOC Extra Dry Diamond, Maurizio & Martino Biscardo
Hvidvin: 2014 Lugana Morena Bianca
Rødvin: 2013 Morellino Di Scansano Le Pupille
Rødvin: 2013 Crognolo, Tenuta Sette Ponti Arezzo
Rødvin: 2013 Amarone della Valpolicella Castagnedi DOCG, Tenuta Sant’Antonio
Dessertvin: Sanctus, Vin Santo, Umbria, Goretti
Pris pr person kr. 495
MÅNEDENS VIN ( Rødvin )
2009 Artorious, IGT Toscana, Fattorie Dei Dolfi
Normalpris kr. 695 Tilbud kr. 495
UGENS MENU
UGENS MENU
3 retters Ugens Menu – kan bestilles samme dag
1.ret Medaglioni Coda Di rospo adagiato su un letto di asparagi verdi servito con salsa al lime
Stegt Havtaske medailion lagt på bund af grønne asparges serveret med limesauce
2.ret Filetto Di Vitello alla griglia con riduzione di Barolo condita con fettine di tartufo,
servito con purè di patate e verdure primaverili
Grillet kalvetournedos med Barolo reduktion toppet med trøffelskiver, hertil kartoffelmos og forårsgrønt
3.ret Torta di fragole con crema pasticcera e salsa al cioccolato
Jordbærtærte med konditorcreme toppet med friske jordbær og chokoladesauce.
Pris pr person kr. 375
Skal bestilles af samtlige ved bordet
VINMENU
(anbefales af Sommelier Sergio Costa)
Hvidvin: 2014 Lugana Morena Bianca
Rødvin: 2013 Crognolo, Tenuta Sette Ponti Arezzo
Dessertvin: Sanctus, Vin Santo, Umbria, Goretti
Pris pr person kr. 295
MÅNEDENS VIN ( Rødvin )
2009 Artorious, IGT Toscana, Fattorie Dei Dolfi
Normalpris kr. 695 Tilbud kr. 495
VEGETAR MENU
3 Retters Vegetar Menu
– kan selvfølgelig også bestilles samme dag
1.Ret · Forret
Udvalg af Italienske vegetar specialiteter
2.Ret · Hovedret
Ravioli pasta fyldt med ricotta ost og spinat serveret med San Marzano tomater og pesto
3.Ret · Dessert
3 forskellige desserter
Pris pr person kr. 345
BØRNE MENU
Børnemenu – kan selvfølgelig også bestilles samme dag
Pizza 79,-
Tomat, mozzarella, skinke
Lasagna 79,-
Hjemmelavet lasagne
Spaghetti 79,-
Spaghetti Bolognese
Is 69,-
Blandet is
For andre ønsker, spørg tjeneren
AFBUDSPOLITIK FOR GRUPPER
Grupper fra 20-100 pax
- Afbud indtil 30 dage før
- Afbud skal sendes og bekræftes på mail
- Depositum 20% af det samlede beløb, betales 30 dage før arrangementet
- Ved udeblivelse faktureres 100% for den forudbestilte mad
- Eventuelle ændringer vedrørende allergier / vegetarer / veganer skal meddeles 7 dage før ankomst
- Alle ændringer skal sendes og bekræftes på mail
- Ved fremsendelse af faktura opkræves et administrationsgebyr på kr. 300