ITALIENSKE SPECIALITETER

La Roccas dygtige kokke fremelsker skønne italienske specialiteter af årstidens bedste råvarer.
A la carte – vælg dine favoritter. Køkkenet er åbent alle dage fra 12.00-22.30
Frokost serveres fra 12.00-15.30 -15% på hele a la carte kortet

SPUNTINI • SNACKS

1. Olive marinate 39,-
Marinerede oliven

2. Fili di zucchina fritti 49,-
Friturestegte zucchini

TAGLIERI • BRÆT

TAGLIERI • BRÆT
Udsøgt udvalg af charcutteri

3. Prosciutto crudo di Parma e bocconcini di Parmigiano 95

Parmaskinke, parmesan ost

4. Bresaola con olio e limone 109
Bresaola med olivenolie, citron

5. Charcuteri mista e formaggi italiani 139
Udvalg af charcuteri, parma, bresaola, salami, mortadella, italienske oste

ANTIPASTI • FORRETTER

6.Bis di bruschette croccanti con pane al latte:
Dadolata di pomodoro aromatizzata al basilico con spuntoni di crema di mozzarella;
Crema di ricotta e pesto di basilico con rucola,
prosciutto di parma e pomodorini semidry 89
To forskellige bruschetta:
Tomat, basilikum, mozzarella creme
Ricotta, soltørrede tomater, pesto, parmaskinke

7. Burrata con melanzane all’agro e acciughe, scrigno di pane con pomodoro e pesto Ligure 145
Burrata, marinerede auberginer, ansjoser på tomatbrød med pesto

8.Polpo croccante con capesante, su letto di riso nero selvatico, pomodoro confit e crema leggera di patate 155
Sprødstegt octopus, kammuslinger på bund af sorte ris, tomatconfit, let kartoffelcreme

9.Tartar di salmone marinato a gli agrumi e erba cipollina con petali di cetrioli e crema avocado 135

Citrusmarineret laksetartar, purløg, agurk, avocado salsa

10.Insalata novella con fagiolini, oliva taggiasca, avocado e gamberi 139
Sprød salat med grønne bønner, taggiasche oliven, avocado & tigerrejer

11.Tartar di manzo con salsa al tartufo, insalatina novella e piccole patatine fritte 155
Delikat oksetartar med trøffelcreme, sprød salat, pommefritter

12.Vitello tonnato classico con insalata novella 149
Klassisk vitello tonnato, spæde salater, kapers

13.Zuppa del giorno con biscotti al parmagiano 109
Dagens suppe med parmasan croutoner

PRIMI PIATTI • PASTARETTER

Frisklavet pasta fra eget pastaria
Vi laver alt fra bunden med de bedste råvarer og italienske traditioner som hovedingredienser.
I La Rocca’s Pastaria laver vi vores egen friske pasta og tilbyder også et udsøgt udvalg af charcutteri.

20.Torchietti all’uovo con crema di mozzarella, salsa al pomodoro e pesto 149
Hjemmelavet torchietti pasta med mozzarellacreme, tomat, pesto

21.Tagliolini all’uovo gambero e scampi 165
Hjemmelavet tagliolini pasta med jomfruhummer, kæmperejer

22.Pappardelle all’uovo con straccetti di filetto, crema funghi porcini e lamelle di tartufo 165
Hjemmelavet pappardelle med oksemørbrad, Karl Johan crème, trøffelflager

23. Tagliatelle all’uovo con salsa al salmone, pomodorini cherry cipollotti e uova di salmone 159

Hjemmelavet tagliatelle pasta, laks, cherrytomater, forårsløg, lakserogn

24.Linguine al segreto del mare 169
Linguine, alt godt fra havet

25.Ravioli ripieni di melanzane affumicate, mozzarella e ricotta
su specchio di fonduta di scamorza e dadolata di pomodoro fresco 155
Hjemmelavet ravioli med fyld af auberginer, mozzarella, ricottaost på bund af scamorza crème, frisk tomatconfit

27.Maccheroncini saltati con fonduta di taleggio su specchio di salsa al brasato e piccole verdure a dadini 165
Frisk pasta med langtidsbraiseret oksekød, spæde grøntsager, taleggiocreme

PESCE • FISK

*Hovedretter serveres med årstidens tilbehør

30.Trancio di tonno con caponata di verdure e manto di cipolla rossa all’ agro 249
Rosastegt tunfilet, grøntsags caponata, syltede rødløg

31.Filetto di orata con crema di sedano rapa aromatizza con olio all’aneto, pomodorini, basilico e pinoli tostati 239
Guldbarsfilet, knoldsellericreme, cherrytomater, basilikum, ristede pinjekerner

32.Capesante spadellate con timo, gamberone gratinato con chutney di frutta e tortino di riso selvatico 255
Kammuslinger aromatiseret med timian, gratinerede kæmperejer, chutneykompot, sorte ris

33.Cubo di salmone in crosta di pane aromatizzato all’aneto su letto di invidia belga brasata e salsa zafferano 239
Krydderurtepaneret laks på bund af braiseret julesalat, safransauce

CARNE • KØD

*Hovedretter serveres med årstidens tilbehør

40.Ribeye alle erbe con salsa al vino rosso e funghi porcini 285
Grillet ribeye, reduktion af rødvinssauce, Karl Johan svampe
*300 g Hereford grain-fed beef origin Uruguay

41. Medaglioni di vitello con salsa al tartufo 259
Kalvemørbrad medailion serveret med trøffelsauce

42.Filetto di manzo rossini con foie gras, salsa al madera e tartufo 269
Oksetournedos Rossini, stegt foie gras, trøfler, madeirasauce

43.Costine di manzo aromatizzato alle erbe con verdura caramellata e salsa al porto 239
Langtidsbraiseret okseribs, karameliserede grøntsager, portvinsreduktion
*Angus drumlin gold beef short-ribs origin Ireland

44.Anatra in Confit con salsa fredda di rafano, crema di patata e verdura croccante 239
Andelår-confit peberrodssauce hertil kartoffelpuré, sprøde grøntsager

LE PIZZE • PIZZA

50.Margherita con mozzarella, pomodoro e pomodorini cherry 129
Tomat, mozzarella, cherrytomater

51.Al Salame piccante 139

Tomat, mozzarella, krydret salami

52.Capricciosa 139
Tomat, mozzarella, skinke, champignon

53.Bresaola e rucola 149
Tomat, mozzarella, bresaola, rucola, parmasanflager

54.Gorgonzola e prosciutto di Parma 149
Tomat, mozzarella, gorgonzola, parmaskinke

55.Tartufo 175
Mozzarella, trøfler

56.Salsiccia e porcini 159
Tomat, mozzarella, salsiccia, Karl Johan svampe

57.Vegetariana melanzane e zucchine, burrata, mozzarella e pesto 145
Vegetar pizza, tomat, mozzarella, grillet zucchini, auberginer, burrata, pesto

FORMAGGIO • OST

58. Scelta di formaggi al carello 135,-
Udvalg af italienske oste, brændte figner
*1 stk. ost 35,-

DOLCE • DESSERTER

60.Tortino di pistacchio caldo con gelato alla crema 95
Lun pistace tortino, vaniljeis

61.Tiramisu con salsa allo zabaione 89
Tiramisu, zabaione-creme

62.Bavarese al mango con salsa al cioccolato bianco 95
Mango bavarese with white chocolate cream

63.Crostata di mele e mandorle con gelato alla vaniglia e salsa al cioccolato 99
Lun hjemmelavet æbletærte, mandler, vanilieis, chokoladesauce

64.Tortino al cioccolato con gelato al pistacchio e crema inglese 95
Lun chokolade tortino med pistacieis, crème anglaise

65.Dolce al limone ricostruita 89
Hjemmelavet citrondessert

66.Gelato misto 85
Udvalg af italiensk is

67.Sorbetto al limone 85
Citron sorbet

For andre ønsker, spørg venligst tjeneren

CAFÉ E TEA • KAFFE & TE

Espresso 28,-
Dobbelt Espresso 35,-
Café Latte 39,-
Cappuccino 39,-
Te Selection 30,-
Thoreau Mineralvand 0,75 cl. 30,-
med eller uden brus
Div. Sodavand 30,-

TAKE AWAY FRA A LA CARTE

Dæk op med lækkerier fra La Rocca – til hverdag og fest.
Vi hjælper gerne med forslag til menuen og leverer flot anrettet på fade – lige til at sætte på bordet.
Hent frisk pasta og charcuteri fra vores Pastaria og få en lækker smagsoplevelse i en hurtig vending.
Ring og bestil dine italienske a la carte yndlingsretter og få 10% i rabat på: 3312 6655 eller info@larocca.dk

Køkkenet har åbent fra kl. 12-22.30 alle ugens dage
Ristorante La Rocca
Vendersgade 23-25
1363 København K

ITALIENSK BUFFET

Italiensk buffet serveres gerne i restauranten mellem 12.00 – 15.30 når man er mere end 10 personer.

LILLE BUFFET

8 retter kr. 235 pr. personer, min. 10 pers.

  • Carpaccio – Tyndskåret oksemørbrad marineret i olivenolie med parmesan og ruccolasalat
  • Vitello Tonnato – Tyndt skåret kalvefilet i kold tunsauce
  • Melanzane e Zucchini alla Griglia – Grillet aubergine og squash
  • Antipasto Misto – Italiensk charcutteri
  • Insalata Caprese – Tomatsalat med frisk mozzarella ost
  • Canelonni al Forno – Fyldt pasta med spinat & ricottaost – varm ret
  • Dagens tærte
  • Buffeten er incl. Brød og smør
MELLEM BUFFET

10 retter kr. 250 pr. personer, min. 10 pers.

  • Carpaccio – Tyndskåret oksemørbrad marineret i olivenolie med parmesan og ruccolasalat
  • Vitello Tonnato – Tyndt skåret kalvefilet i kold tunsauce
  • Melanzane e Zucchini alla Griglia – Grillet aubergine og squash
  • Antipasto Misto – Italiensk charcutteri
  • Insalata Caprese – Tomatsalat med frisk mozzarella ost
  • Salmone Affumicato – Røget laks marineret i olivenolie og citron
  • Prosciutto e Melone – Melon med parmaskinke
  • Canelonni al Forno – Fyldt pasta med spinat & ricottaost – varm ret
  • Udvalg af Italienske oste ( 3 stk. )
  • Dagens tærte
  • Buffeten er incl. Brød og smør
STOR BUFFET

15 retter kr. 335 pr. personer, min. 15 pers.

  • Ravioli al Porcini – Fyldt pasta med Karl Johan svampe – varm ret
  • Insalata di Mare – Salat af havets frugter
  • Anatra sul Insalata – Andebryst med rucola salat m. balsamico
  • Melanzane e Zucchini alla Griglia – Grillet aubergine og squash
  • Salmone in Bellavista – Hel varmrøget laks serveret med mayo
  • Carpaccio – Tyndskåret oksemørbrad marineret i olivenolie med parmesan og ruccolasalat
  • Insalata Caprese – Tomatsalat m. frisk mozzarella ost
  • Antipasto Misto – Italiensk charcutteri
  • Arancini E Fiori di Zucca Fritte – Friture stegte zucchini blomster og mozzeralla fyldt arancini
  • Canelonni al Forno – Fyldt pasta med spinat & ricottaost – varm ret
  • Prosciutto e Melone – Melon med parmaskinke
  • Vitello Tonnato – Tyndt skåret kalvefilet i kold tunsauce
  • Funghi Misti – Blandede svampe
  • Tiramisu- Hjemmelavet italiensk kage med creme af mocca & mascarpone
  • Udvalg af Italienske oste
  • Buffeten er incl. Brød og smør

OBS: Buffet serveres kun i restauranten mellem kl. 12.00-16.00

Bliv inviteret med ♥ og få en oplevelse for alle sanser.

La Rocca inviterer flere gange om året til eksklusive events, hvor vi præsenterer kulinariske specialiteter og skønne vine fra udvalgte italienske cantiner og vindistrikter. Tilmeld dig nyhedsbrevet og du bliver automatisk inviteret.

Du er nu tilmeldt nyhedsbrevet ♥ Velkommen i familien