MENUER

NY UGENS MENU

4 retters ugens menu – kan bestilles samme dag
Pris pr person kr. 395

1.ret Zuppe di Aragoste con Trio di crostacei
Hummersuppe med skaldyr
Lobster soup with seafood

2.ret Maccheroncini “Rossi” su specchio di crema di Taleggio e
zafferano con Brunoise di zucchine
Maccheroncini pasta på bund af taleggio creme, safran, zucchini
Maccheroncini pasta on a bed of taleggio cream, saffron, zucchini

3.ret Rollatina di faraona ripieno al tartufo e porcini, sul fregola e piccola verdura servita con jus di faraona. Puree di patate e Verdura di Stagione
Farseret perlehønebryst med trøfler, Karl Johan svampe, fregola, perlehønesky,
hertil vintergrønt og kartoffelpuré
Stuffed pearl chicken breast with truffles, Karl Johan mushrooms, fregola, pearl chicken,
served with winter green and potato puree

4.ret Creme brule alla Nocciola con gelato al caramello salato
Hasselnødde creme brulee med saltet karamelis
Hazelnut cream brulee with salted caramel ice cream

VINMENU Pris kr. 325
Hvidvin: Sauvignon Blanc, Guerra Albano
Rødvin: 2017 Nebbiolo, Tenuta Costa                                                                                           
Rødvin: 2013 Brunello di Montalcino, Ridolfi              
Dessertvin: Zibibbo Dolce, Baglio Gibellina

MÅNEDENS VIN ( Rødvin )
2013 Brunello di Montalcino, Ridolfi
Normalpris kr. 790  Tilbud kr. 550*

NY MENU DEGUSTAZIONE

6 retters Tasting menu  – kan bestilles samme dag
Pris per person kr. 495

1.ret Charcuteri mista    
Udvalg af charcuteri, parma, bresaola, salami, mortadella 
Selection of charcuterie, parma, bresaola, salami, mortadella

2.ret
Zuppe di Aragoste con Trio di crostacei
Hummersuppe med skaldyr
Lobster soup with seafood

3.ret
Maccheroncini “Rossi” su specchio di crema di Taleggio e
zafferano con Brunoise di zucchine

Maccheroncini pasta på bund af taleggio creme, safran, zucchini
Maccheroncini pasta on a bed of taleggio cream, saffron, zucchini

4.ret
Rollatina di faraona ripieno al tartufo e porcini, sul fregola e piccola verdura servita con jus di faraona. Puree di patate e Verdura di Stagione
Farseret perlehønebryst med trøfler, Karl Johan svampe, fregola, perlehønesky,
hertil vintergrønt og kartoffelpuré
Stuffed pearl chicken breast with truffles, Karl Johan mushrooms, fregola, pearl chicken,
served with winter green and potato puree

5.ret Tris di formaggi italiani con fichi caramellati
Tre italienske oste med karamelliserede figner
Three Italian cheeses with caramelized figs

6.ret Creme brule alla Nocciola con gelato al caramello salato
Hasselnødde creme brulee med saltet karamelis
Hazelnut cream brulee with salted caramel ice cream

VINMENU Pris kr. 475
Hvidvin: Langhe Bianco, Podere Corsini
Hvidvin: 2016 Sauvignon Blanc, Colterenzio
Rødvin: 2017 Nebbiolo Tenuta Costa                                                                                            
Rødvin: 2013 Brunello di Montalcino, Ridolfi              
Rødvin: U…passimiento, Baglio Gibellina
Dessertvin: Zibibbo Dolce, Baglio Gibellina

MÅNEDENS VIN ( Rødvin )
2013 Brunello di Montalcino, Ridolfi
Normalpris kr. 790  Tilbud kr. 550*

VEGETAR MENU

3 retters Vegetar Menu – kan bestilles samme dag
Pris pr person kr. 345

1.ret · Forret
Udvalg af Italienske vegetar specialiteter

2.ret · Hovedret
Ravioli pasta fyldt med ricotta ost og spinat serveret med San Marzano tomater og pesto

3.ret · Dessert
3 forskellige desserter

BØRNE MENU

Pizza 79,-
Tomat, mozzarella, skinke

Lasagna 79,-
Hjemmelavet lasagne

Spaghetti 79,-
Spaghetti Bolognese

Is 69,-
Blandet is

For andre ønsker, spørg tjeneren

KLASSISK MENU ( min. 10 personer)

3 retters Klassisk Menu (min. 10 personer)
Pris
 pr person kr. 375

1.ret · Forret
Udvalg af Italienske specialiteter

2.ret · Hovedret
Grilled Oksetournedos med trøffelsauce hertil kartoffelpie med udvalgte grøntsager

3.ret · Dessert
3 små dessertanretninger

Vinforslag:
Hvidvin: 2014 Oropasso, Maurizio B Martino, 345
Rødvin: 2013 Neropasso Rosso Veneto,Maurizio B Martino, 355
Dessertvin: 2012 Sutto, IGT Passito Veneto, Az. Agr. Sutto pr. glas kr. 90, pr. flaske 425

MÅNEDENS VIN ( Rødvin )
2013 Brunello di Montalcino, Ridolfi
Normalpris kr. 790  Tilbud kr. 550*

EKSTRAVAGANT MENU ( min. 10 personer)

4 retters Ekstravagant Menu ( min. 10 personer)
Pris
 pr person kr. 425

1.ret · Forret
Lakse timballe med fyld af sauteret spinat serveret med safransauce

2.ret · Mellemret
Pasta Fantasia

3.ret · Hovedret
Grillet medailion af kalvemørbrad med liones sauce hertil kartoffel pie og udvalg af årstidens grøntsager

4.ret · Dessert
Tiramisu

Vinforslag:
Hvidvin: 2014 Poggio Argentato IGT, Toscana Bianco, 375
Rødvin: 2009 Daleo Bolgheri, Micheletti, Bolgheri, 495
Dessertvin: 2012 Sutto, IGT Passito Veneto, Az. Agr. Sutto pr. glas kr. 90, pr. flaske 425

MÅNEDENS VIN ( Rødvin )
2013 Brunello di Montalcino, Ridolfi
Normalpris kr. 790  Tilbud kr. 550*

LUKSURIØUS MENU ( min. 10 personer)

5 retters Luksuriøs Menu ( min. 10 personer)
Pris
 pr person kr. 475

1.ret · Forret
Medailion af havtaske lagt på bund af sprød salat og fennikel serveret med selleri puré tilsmagt med citron

2.ret · Mellemret
Cremet jordskokkesuppe med sorte trøfler tilsmagt med trøffel olie

3.ret · Hovedret
Grillet medailion af kalvemørbrad med troffelsauce hertil kartoffel pie og udvalg af årstidens grøntsager

4.ret · Ost
Udvalg af udsøgte italienske oste

5.ret · Dessert
Hazelnut panna cotta med vaniljecreme

Vinforslag:
Hvidvin: 2016 Poggio Argentato IGT, Toscana Bianco, 375
Rødvin: 2013 Daleo Bolgheri, Micheletti, Bolgheri, 495
Dessertvin: Zibbibo Vendemia Tardiva, Baglio Gibellina pr. glas kr. 90, pr. flaske 425

MÅNEDENS VIN ( Rødvin )
2013 Brunello di Montalcino, Ridolfi
Normalpris kr. 790  Tilbud kr. 550*

AFBUDSPOLITIK FOR GRUPPER/CATERING OG BETALING
  • Grupper fra 20-100 pax

    • Afbud indtil 30 dage før uden beregning
    • Afbud skal sendes og bekræftes på mail
    • Depositum 20% af det samlede beløb, betales 30 dage før arrangementet
    • Ved udeblivelse faktureres 100% for den forudbestilte mad
    • Skulle en reservation blive annulleret mindre end 14 dage før ankomst, vil 100% af den samlede regning blive opkrævet.
      Ved afbestilling mere end 14 dage før ankomst, vil 50% af den samlede regning blive opkrævet.
      Ved udeblivelse vil 100% af den samlede regning blive opkrævet.
    • Eventuelle ændringer vedrørende allergier/vegetarer/veganer skal meddeles 7 dage før ankomst
    • Alle ændringer skal sendes og bekræftes på mail
    • Endelig antal gæster skal sendes og bekræftes på mail senest 14 dage før.
    • Ved fremsendelse af faktura opkræves et administrationsgebyr på kr. 300
    • Ved betaling med udenlandske kreditkort, vil der være et ekstra gebyr

Se vores Catering, take away og buffetter her >

Bliv inviteret med ♥ og få en oplevelse for alle sanser.

La Rocca inviterer flere gange om året til eksklusive events, hvor vi præsenterer kulinariske specialiteter og skønne vine fra udvalgte italienske cantiner og vindistrikter. Tilmeld dig nyhedsbrevet og du bliver automatisk inviteret.

Du er nu tilmeldt nyhedsbrevet ♥ Velkommen i familien