MENUER

UGENS MENU

3 retters Ugens Menu – kan bestilles samme dag
Pris pr person kr. 375
Skal bestilles af samtlige ved bordet

1.ret Tonno tiepido in crosta di polvere di riso nero
adagiato su insalata di lenticchie nere e rosse con salsa al finocchio e lime
Rosastegt sortrispaneret tunfilet på bund af salat af sorte og røde linser,
hertil fennikel og lime sauce


2.ret Tagliata di manzo con funghi pleurotus,salsa al nebbiolo aromatizzata
al rosmarino, purea di patate e verdura di stagione saltata in padella

Helstegt oksemørbrad i skiver, østershatte, Nebbiolosauce tilsmagt med rosmarin, kartoffelpuré og forårsgrønt

3.ret Bavarese ai frutti della passione con salsa al cioccolato
Passionsfrugt Bavarese serveret med chokoladesauce

Pris pr person kr. 375
Skal bestilles af alle ved bordet

VINMENU
(anbefales af Sommelier Sergio Costa)
Hvidvin: 2016 Sauvignon Bianco, Lanhof-Tenuta Costa
Rødvin: 2016 Chardonnay Altkirch, Colterenzio
Dessertvin: Sanctus, Vin Santo, Umbria, Goretti
Pris kr. 299 

MÅNEDENS VIN ( Rødvin )
2009 Artorius IGT Toscana, Fattorie Dei Dolfi
Normalpris kr. 890 Tilbud kr. 550

MENU DEGUSTAZIONE

6 retters TASTING MENU  – kan bestilles samme dag
Pris pr person kr. 495
Skal bestilles af alle ved bordet

1.ret Charcuteri mista    
Udvalg af charcuteri, parma, bresaola, salami, mortadella

2.ret Tonno tiepido in crosta di polvere di riso nero adagiato su insalata di lenticchie nere e rosse con salsa al finocchio e lime
Rosastegt sortrispaneret tunfilet på bund af salat af sorte og røde linser, hertil fennikel og lime sauce

3.ret Torchietti al pesto ligure con gambero reale su specchio di pomodori pachino,
olive taggiasche piselli pinoli e mirpoix di patate e fagiolini

Hjemmelavet torchietti pasta med pesto fra Ligurien, kæmperejer, taggiasche oliven og pinjekerner på bund af Pachino-tomater

4.ret Tagliata di manzo con funghi pleurotus,salsa al nebbiolo aromatizzata al rosmarino, purea di patate e verdura di stagione saltata in padella
Helstegt oksemørbrad i skiver, østershatte, Nebbiolosauce tilsmagt med rosmarin, kartoffelpuré og forårsgrønt

5.ret Tris di formaggi italiani con fichi caramellati
Tre italienske oste med karameliserede figner

6.ret Bavarese ai frutti della passione con salsa al cioccolato
Passionsfrugt Bavarese serveret med chokoladesauce

Pris pr person kr. 495

Skal bestilles af alle ved bordet

VINMENU Pris kr. 475
(anbefales af Sommelier Sergio Costa)
Hvidvin: 2015 Torricella IGT Toscana, Barone Ricasoli
Hvidvin: 2016 Sauvignon Bianco, Lanhof-Tenuta Costa
Rødvin: 2016 Chardonnay Altkirch, Colterenzio
Rødvin: 2009 Artorius IGT Toscana, Fattorie Dei Dolfi
Rødvin: 2013 Amarone  della Valpolicella DOCG “288” Terre di Valgrande
Dessertvin: Sanctus, Vin Santo, Umbria, Goretti

MÅNEDENS VIN ( Rødvin )
2009 Artorius IGT Toscana, Fattorie Dei Dolfi
Normalpris kr. 890 Tilbud kr. 550

VEGETAR MENU

3 Retters Menu – kan bestilles samme dag

1.Ret · Forret
Udvalg af Italienske vegetar specialiteter 

2.Ret · Hovedret 
Ravioli pasta fyldt med ricotta ost og spinat serveret med San Marzano tomater og pesto

3.Ret · Dessert
3 forskellige desserter

Pris pr person kr. 345

BØRNE MENU

Pizza 79,-
Tomat, mozzarella, skinke

Lasagna 79,-
Hjemmelavet lasagne

Spaghetti 79,-
Spaghetti Bolognese

Is 69,-
Blandet is

For andre ønsker, spørg tjeneren

DEN KLASSISK MENU ( min. 10 personer)

Klassisk Menu (min. 10 personer)
3 Retters Menu

1.Ret · Forret
Udvalg af Italienske specialiteter

2.Ret · Hovedret
Grillet Oksetournedos med trøffelsauce hertil dagens kartofler med udvalgte grøntsager

3.Ret · Dessert
3 små dessertanretninger

Pris pr person kr. 375

Vinforslag:
Hvidvin: 2014 Oropasso, Maurizio B Martino, 345
Rødvin: 2013 Neropasso Rosso Veneto,Maurizio B Martino, 355
Dessertvin: Ucelut, Castelcosa, Friuli pr. glas kr. 65, pr. flaske 425

MÅNEDENS VIN (Rødvin)
2009 Artorious, IGT Toscana, Fattorie Dei Dolfi
Normalpris kr. 890 Tilbud kr. 550

DEN EKSTRAVAGANT MENU ( min. 10 personer)

4 Retters Menu (min. 10 personer)

1.Ret · Forret
Lakse timballe med fyld af sauteret spinat serveret med safransauce

2.Ret · Mellemret 
Pasta Fantasia

3.Ret · Hovedret
Grillet medailion af kalvemørbrad med dijonnese sauce hertil dagens kartofler og udvalg af årstidens grøntsager

4.Ret · Dessert 
Tiramisu

Pris pr person kr. 425

Vinforslag:
Hvidvin: 2014 Poggio Argentato IGT, Toscana Bianco, 375

Rødvin: 2009 Daleo Bolgheri, Micheletti, Bolgheri, 495
Dessertvin: Ucelut, Castelcosa, Friuli pr. glas kr. 65, pr. flaske 425

MÅNEDENS VIN (Rødvin)
2009 Artorious, IGT Toscana, Fattorie Dei Dolfi

Normalpris kr. 890 Tilbud kr. 550

DEN LUKSURIØS MENU ( min. 10 personer)

5 Retters Menu (min. 10 personer)

1.Ret · Forret
Medailion af havtaske lagt på bund af sprød salat og fennikel serveret med selleri puré tilsmagt med citron

2.Ret · Mellemret
Cremet jordskokkesuppe med sorte trøfler tilsmagt med trøffel olie

3.Ret · Hovedret
Grillet kalvetournedos med krydderurtes sauce hertil dagens kartofler og årstidens grøntsager

4.Ret · Ost
Udsøgte italienske oste

5.Ret · Dessert
Gianduia mousse med vanilie is

Pris pr person kr. 475

Vinforslag:
Hvidvin: 2014 Falanghina, Svelato, Terre Stregate, 395

Rødvin: 2007 Brunello di Montalcino, Arpa, 650
Dessertvin: Ucelut, Castelcosa, Friuli pr. glas kr. 65, pr. flaske 425

MÅNEDENS VIN (Rødvin)
2009 Artorious, IGT Toscana, Fattorie Dei Dolfi

Normalpris kr. 890 Tilbud kr. 550

AFBUDSPOLITIK FOR GRUPPER/CATERING OG BETALING
  • Afbud indtil 30 dage før
  • Afbud skal sendes og bekræftes på mail
  • Depositum 20% af det samlede beløb, betales 30 dage før arrangementet
  • Ved udeblivelse faktureres 100% for den forudbestilte mad
  • Eventuelle ændringer vedrørende allergier / vegetarer / veganer skal meddeles 7 dage før ankomst
  • Alle ændringer skal sendes og bekræftes på mail
  • Ved fremsendelse af faktura opkræves et administrationsgebyr på kr. 300
  • Ved betaling med udenlandske kreditkort, vil der være et ekstra gebyr

Se vores Catering, take away og buffetter her >

Bliv inviteret med ♥ og få en oplevelse for alle sanser.

La Rocca inviterer flere gange om året til eksklusive events, hvor vi præsenterer kulinariske specialiteter og skønne vine fra udvalgte italienske cantiner og vindistrikter. Tilmeld dig nyhedsbrevet og du bliver automatisk inviteret.

Du er nu tilmeldt nyhedsbrevet ♥ Velkommen i familien