MENUER

Mere end 10 personer – send os en e-mail og vælg en menu her

SÆSONMENU

MENU DEL STAGIONALE 
4 retters sæsons menu – kan bestilles samme dag
Pris pr person kr. 425 

ANTIPASTO

Polpo e branzino alle erbe con crema di patate e porri, cavolo nero e mandorle tostate
Octopus & sea bass with herbs with cream of potatoes & leeks, black cabbage and toasted 
almonds
Stegt havbars & octopus, creme af kartofler og porrer, hertil sortkål 
ristede mandler

PRIMO

Crema di ceci con lenticchie, maccheroncini rossi e piccola verdura
Cream of chickpeas with lentils, red macaroni and small vegetables
Hjemmelavet maccheroncini, creme af kikærter & linser toppet med små grøntsager

SECONDO

Filetto di manzo con salsa gorgonzola e riduzione di porto, spinaci novelli e nocciole 
tostate
Beef tenderloin with gorgonzola sauce and port reduction, baby spinach and toasted 
hazelnuts
Oksemørbrad med gorgonzolasauce og portvins reduktion, babyspinat og ristede 
hasselnødder

DOLCE

“Sakura Tea” Ganache, composta di ciliegie, biscotto alle mandorle, glassa reale
“Sakura Tea” Ganache, cherry compote, almond biscuit, royal glaze
“Sakura Tea” Ganache, kirsebærkompot, mandelkiks, royal glasur

VINMENU
Pris kr. 395 

Hvidvin: Friulano Friuli Colli Orientali DOC, Guerra Albano 
Rødvin: Barbera d’Alba Superiore, Bacca 
Rødvin: Brunello di Montalcino, Deviole, Campinovi
Dessertvin: Zibibbo Dolce, Baglio Gibellina

 
MENU DEGUSTAZIONE

MENU DEGUSTAZIONE 2022
6 retters Tasting menu  – kan bestilles samme dag
Pris pr person kr. 595

ENTRE
Selection of charcuterie, parma, bresaola, salami, mortadella
Udvalg af charcuteri, parma, bresaola, salami, mortadella
ost.

ANTIPASTO
Polpo e branzino alle erbe con crema di patate e porri, cavolo nero e mandorle tostate
Octopus & sea bass with herbs with cream of potatoes & leeks, black cabbage and toasted 
almonds

Stegt havbars & octopus, creme af kartofler og porrer, hertil sortkål, 
ristede mandler

PRIMO
Crema di ceci con lenticchie, maccheroncini rossi e piccola verdura
Cream of chickpeas with lentils, red macaroni and small vegetables
Hjemmelavet maccheroncini, creme af kikærter & linser toppet med små grøntsager

SECONDO
Filetto di manzo con salsa gorgonzola e riduzione di porto, spinaci novelli e nocciole 
tostate
Beef tenderloin with gorgonzola sauce and port reduction, baby spinach and toasted 
hazelnuts
Oksemørbrad med gorgonzolasauce og portvins reduktion, babyspinat og ristede 
hasselnødder
FORMAGGIO
Formaggi misti con fichi caramellati 
Selection of cheeses with caramelized figs
Udvalg af oste med karameliserede figner
DOLCE
“Sakura Tea” Ganache, composta di ciliegie, biscotto alle mandorle, glassa reale
“Sakura Tea” Ganache, cherry compote, almond biscuit, royal glaze
“Sakura Tea” Ganache, kirsebærkompot, mandelkiks, royal glasur
VINMENU
Pris kr. 550
Mousserende vin: Prosecco DOC Spumante Rose Millesimato, Biscardo
Hvidvin: Friulano Friuli Colli Orientali DOC, Guerra Albano 
Rødvin: Barbera d’Alba Superiore, Bacca 
Rødvin: Brunello di Montalcino, Deviole, Campinovi
Rødvin: Amarone della Valpolicella Classico Vintage DOCG, Biscardo
Dessertvin: Zibibbo Dolce, Baglio Gibellina
VEGETAR MENU

3 retters Vegetar Menu – kan bestilles samme dag
Pris pr person kr. 345

1.ret · Forret
Burrata bio con pomodori e basilico pesto
Økologisk burrata, tomater, basilikum pesto

2.ret · Hovedret
Ravioli ripieni di spinaci e ricotta fresca zeste di limone con pomodoro San Marzano
Ravioli pasta fyldt med ricotta ost og spinat serveret med San Marzano tomater 

3.ret · Dessert
Dolci del giorno
Dagens dessert

BØRNE MENU

Pizza 79,-
Tomat, mozzarella, skinke

Lasagna 79,-
Hjemmelavet lasagne

Spaghetti 79,-
Spaghetti Bolognese

Is 69,-
Blandet is

For andre ønsker, spørg tjeneren

KLASSISK MENU ( min. 10 personer)

3 retters Klassisk Menu (min. 10 personer)
Kan bestilles samme dag ( 2 timer varsel påkrævet )
Pris pr person kr. 385

1.ret · Forret
Udvalg af Italienske specialiteter

2.ret · Hovedret
Grilled Oksetournedos med trøffelsauce hertil kartoffelpie med udvalgte grøntsager

3.ret · Dessert
3 små dessertanretninger

Vinforslag:
Hvidvin: Oropasso, Maurizio B Martino, 355

Rødvin: Neropasso Rosso Veneto,Maurizio B Martino, 355
Dessertvin: Sutto, IGT Passito Veneto, Az. Agr. Sutto pr. glas kr. 90, pr. flaske 425

EKSTRAVAGANT MENU ( min. 10 personer)

4 retters Ekstravagant Menu ( min. 10 personer)
kan ikke bestilles samme dag ( 5 dages varsel påkrævet )
Pris pr person kr. 450

1.ret · Forret
Lakse timballe med fyld af sauteret spinat serveret med safransauce

2.ret · Mellemret
Pasta Fantasia

3.ret · Hovedret
Grillet medailion af kalvemørbrad med liones sauce hertil kartoffel pie og udvalg af årstidens grøntsager

4.ret · Dessert
Tiramisu

Vinforslag:
Hvidvin: Poggio Argentato IGT, Toscana Bianco, 450

Rødvin: Daleo Bolgheri, Micheletti, Bolgheri, 495
Dessertvin: Zibibbo Vendemmia Tardiva IGP, Baglio Gibellina pr. glas kr. 85, pr. flaske 485

LUKSURIØUS MENU ( min. 10 personer)

5 retters Luksuriøs Menu ( min. 10 personer)
kan ikke bestilles samme dag ( 5 dages varsel påkrævet )
Pris pr person kr. 495

1.ret · Forret
Medailion af havtaske lagt på bund af sprød salat og fennikel serveret med selleri puré tilsmagt med citron

2.ret · Mellemret
Cremet jordskokkesuppe med sorte trøfler tilsmagt med trøffel olie

3.ret · Hovedret
Grillet medailion af kalvemørbrad med troffelsauce hertil udvalg af årstidens tilbehør

4.ret · Ost
Udvalg af udsøgte italienske oste

5.ret · Dessert
Hazelnut panna cotta med vaniljecreme

Vinforslag:
Hvidvin: 2017 Falanghina, Svelato, Terre Stregrate 435
Rødvin: 2013 Brunello Di Montalcino, Ridolfi, 650
Dessertvin: Zibbibo Vendemia Tardiva, Baglio Gibellina pr. glas kr. 90, pr. flaske 485

AFBUDSPOLITIK FOR GRUPPER/CATERING OG BETALING
  • Grupper fra 20-100 pax

    • Afbud indtil 30 dage før uden beregning
    • Afbud skal sendes og bekræftes på mail
    • Depositum 20% af det samlede beløb, betales 30 dage før arrangementet
    • Ved udeblivelse faktureres 100% for den forudbestilte mad
    • Skulle en reservation blive annulleret mindre end 14 dage før ankomst, vil 100% af den samlede regning blive opkrævet.
      Ved afbestilling mere end 14 dage før ankomst, vil 50% af den samlede regning blive opkrævet.
      Ved udeblivelse vil 100% af den samlede regning blive opkrævet.
    • Eventuelle ændringer vedrørende allergier/vegetarer/veganer skal meddeles 7 dage før ankomst
    • Alle ændringer skal sendes og bekræftes på mail
    • Endelig antal gæster skal sendes og bekræftes på mail senest 14 dage før.
    • Ved fremsendelse af faktura opkræves et administrationsgebyr på kr. 300
    • Ved betaling med udenlandske kreditkort, vil der være et ekstra gebyr

Se vores Catering, take away og buffetter her >

Bliv inviteret med ♥ og få en oplevelse for alle sanser.

La Rocca inviterer flere gange om året til eksklusive events, hvor vi præsenterer kulinariske specialiteter og skønne vine fra udvalgte italienske cantiner og vindistrikter. Tilmeld dig nyhedsbrevet og du bliver automatisk inviteret.

Du er nu tilmeldt nyhedsbrevet ♥ Velkommen i familien