MENUER

SÆSONMENU 2020 (juli – august 2020)

MENU DEL STAGIONALE – fra juli – august 2020
4 retters sæsons menu

ANTIPASTO: Merluzzo in crosta di basilico e salicornia su letto di asparagi e salsa al lime
Torsk i basilikumskorpe med salicornia på bund af asparges og limesauce
Codfish on basil crust and salicornia on a bed of asparagus and lime sauce

PRIMO: Strozzapreti saltati al pomodoro, melanzane fritte e ricotta salata su letto di crema di mozzarella
Strozzapreti med tomatsauce, stegte auberginer og saltet ricotta på bund af mozzarellacreme
Strozzapreti with tomato sauce, fried aubergines and salted ricotta on a bed of mozzarella cream

SECONDO: Tagliata di vitello con cipolla rossa brasata e pomodorino confit con salsa al vino rosso
Helstegt kalvemørbrad, med braiseret rødløg, tomatconfit, rødvinssauce
Roasted veal tenderloin with braised red onion and confit tomato with red wine sauce

DOLCE: Millefoglie alle fragole rivisitata in bicchiere
Jordbærmillefeuille serveret i glas
Strawberry millefeuille served in a glass

Pris pr person kr. 425
kan bestilles samme dag

VINMENU Pris kr. 385       
Hvidvin: Lugana Morena Bianca DOCG, Maurizio & Martino Biscardo                   
Rødvin: Primigenus, Dolcetto Dogliani, DOC BIO, Piovano                                                           
Rødvin: Brunello di Montalcino Campinovi, Dievole    
Dessertvin: Zibibbo Vendemmia Tardiva Dolce, Baglio Gibelina

MÅNEDENS  VIN ( Rødvin )
Brunello di Montalcino Campinovi, Dievole                                                            
Normalpris kr. 850 Tilbud kr. 595*

MENU DEGUSTAZIONE (juli – august 2020)

MENU DEGUSTAZIONE – fra juli – august 2020
6 retters Tasting menu

ENTRÉ: Charcuteri mista 
   
Udvalg af charcuteri, parma, bresaola, salami, mortadella 
Selection of charcuterie, parma, bresaola, salami, mortadella

ANTIPASTO: Merluzzo in crosta di basilico e salicornia su letto di asparagi e salsa al lime
Torsk i basilikumskorpe med salicornia på bund af asparges og limesauce
Codfish on basil crust and salicornia on a bed of asparagus and lime sauce

PRIMO: Strozzapreti saltati al pomodoro, melanzane fritte e ricotta salata su letto di crema di mozzarella
Strozzapreti med tomatsauce, stegte auberginer og saltet ricotta på bund af mozzarellacreme
Strozzapreti with tomato sauce, fried aubergines and salted ricotta on a bed of mozzarella cream

SECONDO: Tagliata di vitello con cipolla rossa brasata e pomodorino confit con salsa al vino rosso
Helstegt kalvemørbrad, med braiseret rødløg, tomatconfit, rødvinssauce
Roasted veal tenderloin with braised red onion and confit tomato with red wine sauce

FORMAGGIO: Tris di formaggi italiani con fichi caramellati
Tre italienske oste med karameliserede figner
Three Italian cheeses with caramelized figs

DOLCE: Millefoglie alle fragole rivisitata in bicchiere
Jordbærmillefeuille serveret i glas
Strawberry millefeuille served in a glass

Pris pr person kr. 550
Skal bestilles af alle ved bordet

VINMENU Pris kr. 495
Mousserendevin: Prosecco DOC Cuvèe Beatrice, Cá Furlan
Hvidvin: Lugana Morena Bianca DOCG, Maurizio & Martino Biscardo                   
Rødvin: Primigenus, Dolcetto Dogliani, DOC BIO, Piovano                                                           
Rødvin: Brunello di Montalcino Campinovi, Dievole    
Rødvin: Amarone della Valpolicella, Casato Mastino
Dessertvin: Zibibbo Vendemmia Tardiva Dolce, Baglio Gibelina

MÅNEDENS  VIN ( Rødvin )
Brunello di Montalcino Campinovi, Dievole                 
Normalpris kr. 850 Tilbud kr. 595*

VEGETAR MENU

3 retters Vegetar Menu – kan bestilles samme dag
Pris pr person kr. 345

1.ret · Forret
Burrata bio con pomodori e basilico pesto
Økologisk burrata, tomater, basilikum pesto

2.ret · Hovedret
Ravioli ripieni di spinaci e ricotta fresca zeste di limone con pomodoro San Marzano
Ravioli pasta fyldt med ricotta ost og spinat serveret med San Marzano tomater 

3.ret · Dessert
Dolci del giorno
Dagens dessert

BØRNE MENU

Pizza 79,-
Tomat, mozzarella, skinke

Lasagna 79,-
Hjemmelavet lasagne

Spaghetti 79,-
Spaghetti Bolognese

Is 69,-
Blandet is

For andre ønsker, spørg tjeneren

KLASSISK MENU ( min. 10 personer)

3 retters Klassisk Menu (min. 10 personer)
Pris
pr person kr. 385

1.ret · Forret
Udvalg af Italienske specialiteter

2.ret · Hovedret
Grilled Oksetournedos med trøffelsauce hertil kartoffelpie med udvalgte grøntsager

3.ret · Dessert
3 små dessertanretninger

Vinforslag:
Hvidvin: Oropasso, Maurizio B Martino, 355
Rødvin: Neropasso Rosso Veneto,Maurizio B Martino, 355
Dessertvin: Sutto, IGT Passito Veneto, Az. Agr. Sutto pr. glas kr. 90, pr. flaske 425

EKSTRAVAGANT MENU ( min. 10 personer)

4 retters Ekstravagant Menu ( min. 10 personer)
Pris
pr person kr. 450

1.ret · Forret
Lakse timballe med fyld af sauteret spinat serveret med safransauce

2.ret · Mellemret
Pasta Fantasia

3.ret · Hovedret
Grillet medailion af kalvemørbrad med liones sauce hertil kartoffel pie og udvalg af årstidens grøntsager

4.ret · Dessert
Tiramisu

Vinforslag:
Hvidvin: Poggio Argentato IGT, Toscana Bianco, 450
Rødvin: Daleo Bolgheri, Micheletti, Bolgheri, 495
Dessertvin: Zibibbo Vendemmia Tardiva IGP, Baglio Gibellina pr. glas kr. 85, pr. flaske 485

LUKSURIØUS MENU ( min. 10 personer)

5 retters Luksuriøs Menu ( min. 10 personer)
Pris
pr person kr. 495

1.ret · Forret
Medailion af havtaske lagt på bund af sprød salat og fennikel serveret med selleri puré tilsmagt med citron

2.ret · Mellemret
Cremet jordskokkesuppe med sorte trøfler tilsmagt med trøffel olie

3.ret · Hovedret
Grillet medailion af kalvemørbrad med troffelsauce hertil udvalg af årstidens tilbehør

4.ret · Ost
Udvalg af udsøgte italienske oste

5.ret · Dessert
Hazelnut panna cotta med vaniljecreme

Vinforslag:
Hvidvin: 2017 Falanghina, Svelato, Terre Stregrate 435
Rødvin: 2013 Brunello Di Montalcino, Ridolfi, 650
Dessertvin: Zibbibo Vendemia Tardiva, Baglio Gibellina pr. glas kr. 90, pr. flaske 485

AFBUDSPOLITIK FOR GRUPPER/CATERING OG BETALING
  • Grupper fra 20-100 pax

    • Afbud indtil 30 dage før uden beregning
    • Afbud skal sendes og bekræftes på mail
    • Depositum 20% af det samlede beløb, betales 30 dage før arrangementet
    • Ved udeblivelse faktureres 100% for den forudbestilte mad
    • Skulle en reservation blive annulleret mindre end 14 dage før ankomst, vil 100% af den samlede regning blive opkrævet.
      Ved afbestilling mere end 14 dage før ankomst, vil 50% af den samlede regning blive opkrævet.
      Ved udeblivelse vil 100% af den samlede regning blive opkrævet.
    • Eventuelle ændringer vedrørende allergier/vegetarer/veganer skal meddeles 7 dage før ankomst
    • Alle ændringer skal sendes og bekræftes på mail
    • Endelig antal gæster skal sendes og bekræftes på mail senest 14 dage før.
    • Ved fremsendelse af faktura opkræves et administrationsgebyr på kr. 300
    • Ved betaling med udenlandske kreditkort, vil der være et ekstra gebyr

Se vores Catering, take away og buffetter her >

Bliv inviteret med ♥ og få en oplevelse for alle sanser.

La Rocca inviterer flere gange om året til eksklusive events, hvor vi præsenterer kulinariske specialiteter og skønne vine fra udvalgte italienske cantiner og vindistrikter. Tilmeld dig nyhedsbrevet og du bliver automatisk inviteret.

Du er nu tilmeldt nyhedsbrevet ♥ Velkommen i familien