Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/larocca.dk/public_html/wp-content/plugins/qtranslate-x/qtranslate_frontend.php on line 497
Menuer - Restaurant La Rocca

MENUER

SÆSONMENU - oktober 2020

MENU DEL STAGIONALE – oktober 2020
4 retters sæsons menu

ANTIPASTO: Crema di zucca con orzo, capesante e gambero aromatizzati al lime
Græskar creme med byg og kammuslinger og kæmperejer tilsmagt med lime

PRIMO: Ravioli ripieni ai funghi Porcini con crema di Castelmagno, lamelle di tartufo e riduzione di jus de viande
Hjemmelavet ravioli med Karl Johan svampe, castelmagno-creme, trøffelskiver og reduktion af rødvin

SECONDO: Filetto di manzo con salsa al Vino rosso e funghi finferli trifolati
Oksetournedos filet med rødvinssauce og sauterede kantareller

DOLCE: Creme brulee alla nocciola con gelato alla vaniglia
Hasselnød creme brulee med vaniljeis

Pris pr person kr. 425
kan bestilles samme dag

VINMENU Pris kr. 385   
Hvidvin: Pinot Grigio, Guerra Albano – Friuli           
Rødvin: Rosso di Montalcino, Ridolfi – Toscana                                                
Rødvin: Brunello di Montalcino, Visconti BIO – Toscana 
Dessertvin: Zibibbo Vendemmia Tardiva Dolce, Baglio Gibelina – Sicilia

MÅNEDENS VIN (Rødvin)
Brunello di Montalcino, Visconti BIO                                             
Normalpris kr. 695 Tilbud kr. 550*

MENU DEGUSTAZIONE - oktober 2020

MENU DEGUSTAZIONE – oktober 2020
6 retters Tasting menu

ENTRÉ: Charcuteri mista 
  
Udvalg af charcuteri, parma, bresaola, salami, mortadella 

ANTIPASTO: Crema di zucca con orzo, capesante e gambero aromatizzati al lime
Græskar creme med byg og kammuslinger og kæmperejer tilsmagt med lime

PRIMO: Ravioli ripieni ai funghi Porcini con crema di Castelmagno, lamelle di tartufo e riduzione di jus de viande
Hjemmelavet ravioli med Karl Johan svampe, castelmagno-creme, trøffelskiver og reduktion af rødvin

SECONDO: Filetto di manzo con salsa al Vino rosso e funghi finferli trifolati
Oksetournedos filet med rødvinssauce og sauterede kantareller

FORMAGGIO: Tris di formaggi italiani con fichi caramellati
Tre italienske oste med karameliserede figner

DOLCE: Creme brulee alla nocciola con gelato alla vaniglia
Hasselnød creme brulee med vaniljeis

Pris pr person kr. 550
Skal bestilles af alle ved bordet

VINMENU Pris kr. 495
Mousserendevin: Prosecco DOC Cuvèe Beatrice, Cá Furlan
Hvidvin: Pinot Grigio, Guerra Albano – Friuli           
Rødvin: Rosso di Montalcino, Ridolfi – Toscana                                                
Rødvin: Brunello di Montalcino, Visconti BIO – Toscana     
Rødvin: Amarone della Valpolicella, Classico Vintage, Biscardo – Veneto
Dessertvin: Zibibbo Vendemmia Tardiva Dolce, Baglio Gibelina – Sicilia

MÅNEDENS VIN (Rødvin)
Brunello di Montalcino, Visconti BIO                                             
Normalpris kr. 695 Tilbud kr. 550*

VEGETAR MENU

3 retters Vegetar Menu – kan bestilles samme dag
Pris pr person kr. 345

1.ret · Forret
Burrata bio con pomodori e basilico pesto
Økologisk burrata, tomater, basilikum pesto

2.ret · Hovedret
Ravioli ripieni di spinaci e ricotta fresca zeste di limone con pomodoro San Marzano
Ravioli pasta fyldt med ricotta ost og spinat serveret med San Marzano tomater 

3.ret · Dessert
Dolci del giorno
Dagens dessert

BØRNE MENU

Pizza 79,-
Tomat, mozzarella, skinke

Lasagna 79,-
Hjemmelavet lasagne

Spaghetti 79,-
Spaghetti Bolognese

Is 69,-
Blandet is

For andre ønsker, spørg tjeneren

KLASSISK MENU ( min. 10 personer)

3 retters Klassisk Menu (min. 10 personer)
Pris
pr person kr. 385

1.ret · Forret
Udvalg af Italienske specialiteter

2.ret · Hovedret
Grilled Oksetournedos med trøffelsauce hertil kartoffelpie med udvalgte grøntsager

3.ret · Dessert
3 små dessertanretninger

Vinforslag:
Hvidvin: Oropasso, Maurizio B Martino, 355
Rødvin: Neropasso Rosso Veneto,Maurizio B Martino, 355
Dessertvin: Sutto, IGT Passito Veneto, Az. Agr. Sutto pr. glas kr. 90, pr. flaske 425

EKSTRAVAGANT MENU ( min. 10 personer)

4 retters Ekstravagant Menu ( min. 10 personer)
Pris
pr person kr. 450

1.ret · Forret
Lakse timballe med fyld af sauteret spinat serveret med safransauce

2.ret · Mellemret
Pasta Fantasia

3.ret · Hovedret
Grillet medailion af kalvemørbrad med liones sauce hertil kartoffel pie og udvalg af årstidens grøntsager

4.ret · Dessert
Tiramisu

Vinforslag:
Hvidvin: Poggio Argentato IGT, Toscana Bianco, 450
Rødvin: Daleo Bolgheri, Micheletti, Bolgheri, 495
Dessertvin: Zibibbo Vendemmia Tardiva IGP, Baglio Gibellina pr. glas kr. 85, pr. flaske 485

LUKSURIØUS MENU ( min. 10 personer)

5 retters Luksuriøs Menu ( min. 10 personer)
Pris
pr person kr. 495

1.ret · Forret
Medailion af havtaske lagt på bund af sprød salat og fennikel serveret med selleri puré tilsmagt med citron

2.ret · Mellemret
Cremet jordskokkesuppe med sorte trøfler tilsmagt med trøffel olie

3.ret · Hovedret
Grillet medailion af kalvemørbrad med troffelsauce hertil udvalg af årstidens tilbehør

4.ret · Ost
Udvalg af udsøgte italienske oste

5.ret · Dessert
Hazelnut panna cotta med vaniljecreme

Vinforslag:
Hvidvin: 2017 Falanghina, Svelato, Terre Stregrate 435
Rødvin: 2013 Brunello Di Montalcino, Ridolfi, 650
Dessertvin: Zibbibo Vendemia Tardiva, Baglio Gibellina pr. glas kr. 90, pr. flaske 485

AFBUDSPOLITIK FOR GRUPPER/CATERING OG BETALING
  • Grupper fra 20-100 pax

    • Afbud indtil 30 dage før uden beregning
    • Afbud skal sendes og bekræftes på mail
    • Depositum 20% af det samlede beløb, betales 30 dage før arrangementet
    • Ved udeblivelse faktureres 100% for den forudbestilte mad
    • Skulle en reservation blive annulleret mindre end 14 dage før ankomst, vil 100% af den samlede regning blive opkrævet.
      Ved afbestilling mere end 14 dage før ankomst, vil 50% af den samlede regning blive opkrævet.
      Ved udeblivelse vil 100% af den samlede regning blive opkrævet.
    • Eventuelle ændringer vedrørende allergier/vegetarer/veganer skal meddeles 7 dage før ankomst
    • Alle ændringer skal sendes og bekræftes på mail
    • Endelig antal gæster skal sendes og bekræftes på mail senest 14 dage før.
    • Ved fremsendelse af faktura opkræves et administrationsgebyr på kr. 300
    • Ved betaling med udenlandske kreditkort, vil der være et ekstra gebyr

Se vores Catering, take away og buffetter her >

Bliv inviteret med ♥ og få en oplevelse for alle sanser.

La Rocca inviterer flere gange om året til eksklusive events, hvor vi præsenterer kulinariske specialiteter og skønne vine fra udvalgte italienske cantiner og vindistrikter. Tilmeld dig nyhedsbrevet og du bliver automatisk inviteret.

Du er nu tilmeldt nyhedsbrevet ♥ Velkommen i familien