MENUER

SÆSONMENU 2020 (MAJ - JUNI 2020)
MENU DEL STAGIONALE – (MAJ – JUNI 2020)
4 retters sæsons menu

ANTIPASTO: Filetto di branzino arrostito su purea di topinambur e rape croccanti e salsa al finocchio
Stegt havbarsfilet med jordskokkepúre, fenikkelsauce.
Roasted sea bass fillet on Jerusalem artichoke puree and crispy turnips and fennel sauce

PRIMO: Ravioli ai funghi su crema Castelomagno e riduzione di vino rosso e tartufo
Hjemmelavet Ravioli med skovsvampe, Castelomagnocrème og rødvinsreduktion & trøffelflager
Homemade ravioli with mushrooms on Castelomagno cream and red wine reduction

SECONDO: Filetto di vitello profumato al timo con salsa al vino rosso
Kalvemørbrad med rødvinssauce &  timian
Fillet of veal flavored with thyme, red wine reduction

DOLCE: Tortino caldo alla pistacchio con cuore tiepido fondente, crema inglese alla vaniglia
Lun pistachie fondant med vaniljecreme
Warm pistachio fondant with vanilla creme

Pris pr person kr. 425
kan bestilles samme dag

VINMENU Pris kr. 385
Hvidvin: Poggio Argentato Bianco IGT Toscana, Fattoria Le Pupille
Rødvin: Pinot Nero IGT, Terre del Föhn
Rødvin: Prima Pietra Toscana Rosso, Castiglion del Bosco
Dessertvin: Zibibbo Vendemmia Tardiva Dolce
MÅNEDENS VIN ( Rødvin ) Prima Pietra Toscana Rosso, Castiglion del Bosco

Normalpris kr. 850 Tilbud kr. 595*

MENU DEGUSTAZIONE (MAJ - JUNI 2020)

MENU DEGUSTAZIONE – (MAJ – JUNI 2020)
6 retters Tasting menu

ENTRÉ: Charcuteri mista    

Udvalg af charcuteri, parma, bresaola, salami, mortadella 
Selection of charcuterie, parma, bresaola, salami, mortadella

ANTIPASTO: Filetto di branzino arrostito su purea di topinambur e rape croccanti e salsa al finocchio
Stegt havbarsfilet med jordskokkepúre, fenikkelsauce.
Roasted sea bass fillet on Jerusalem artichoke puree and crispy turnips and fennel sauce

PRIMO: Ravioli ai funghi su crema Castelomagno e riduzione di vino rosso e tartufo
Hjemmelavet Ravioli med skovsvampe, Castelomagnocrème og rødvinsreduktion & trøffelflager
Homemade ravioli with mushrooms on Castelomagno cream and red wine reduction

SECONDO: Filetto di vitello profumato al timo con salsa al vino rosso
Kalvemørbrad med rødvinssauce &  timian
Fillet of veal flavored with thyme, red wine reduction

FORMAGGIO: Tris di formaggi italiani con fichi caramellati
Tre italienske oste med karameliserede figner
Three Italian cheeses with caramelized figs

DOLCE: Tortino caldo alla pistacchio con cuore tiepido fondente, crema inglese alla vaniglia
Lun pistachie fondant med vaniljecreme
Warm pistachio fondant with vanilla creme

Pris pr person kr. 550
Skal bestilles af alle ved bordet

VINMENU Pris kr. 495
Mousserendevin: Prosecco DOC Spumante Millesimato, Biscardo
Hvidvin: Poggio Argentato Bianco IGT Toscana, Fattoria Le Pupille  
Rødvin: Pinot Nero IGT, Terre del Föhn                                              
Rødvin: Prima Pietra Toscana Rosso, Castiglion del Bosco                
Rødvin: Primitivo di Manduria Riserva, Carlo Sani
Dessertvin: Zibibbo Vendemmia Tardiva Dolce

 

VEGETAR MENU

3 retters Vegetar Menu – kan bestilles samme dag
Pris pr person kr. 345

1.ret · Forret
Selezione di specialità vegetariane italiane

Udvalg af Italienske vegetar specialiteter

2.ret · Hovedret
Ravioli ripieni di spinaci e ricotta fresca zeste di limone con pomodoro San Marzano
Ravioli pasta fyldt med ricotta ost og spinat serveret med San Marzano tomater 

3.ret · Dessert
Dolci del giorno
Dagens dessert

BØRNE MENU

Pizza 79,-
Tomat, mozzarella, skinke

Lasagna 79,-
Hjemmelavet lasagne

Spaghetti 79,-
Spaghetti Bolognese

Is 69,-
Blandet is

For andre ønsker, spørg tjeneren

KLASSISK MENU ( min. 10 personer)

3 retters Klassisk Menu (min. 10 personer)
Pris
pr person kr. 385

1.ret · Forret
Udvalg af Italienske specialiteter

2.ret · Hovedret
Grilled Oksetournedos med trøffelsauce hertil kartoffelpie med udvalgte grøntsager

3.ret · Dessert
3 små dessertanretninger

Vinforslag:
Hvidvin: Oropasso, Maurizio B Martino, 355
Rødvin: Neropasso Rosso Veneto,Maurizio B Martino, 355
Dessertvin: Sutto, IGT Passito Veneto, Az. Agr. Sutto pr. glas kr. 90, pr. flaske 425

EKSTRAVAGANT MENU ( min. 10 personer)

4 retters Ekstravagant Menu ( min. 10 personer)
Pris
pr person kr. 450

1.ret · Forret
Lakse timballe med fyld af sauteret spinat serveret med safransauce

2.ret · Mellemret
Pasta Fantasia

3.ret · Hovedret
Grillet medailion af kalvemørbrad med liones sauce hertil kartoffel pie og udvalg af årstidens grøntsager

4.ret · Dessert
Tiramisu

Vinforslag:
Hvidvin: Poggio Argentato IGT, Toscana Bianco, 450
Rødvin: Daleo Bolgheri, Micheletti, Bolgheri, 495
Dessertvin: Zibibbo Vendemmia Tardiva IGP, Baglio Gibellina pr. glas kr. 85, pr. flaske 485

LUKSURIØUS MENU ( min. 10 personer)

5 retters Luksuriøs Menu ( min. 10 personer)
Pris
pr person kr. 495

1.ret · Forret
Medailion af havtaske lagt på bund af sprød salat og fennikel serveret med selleri puré tilsmagt med citron

2.ret · Mellemret
Cremet jordskokkesuppe med sorte trøfler tilsmagt med trøffel olie

3.ret · Hovedret
Grillet medailion af kalvemørbrad med troffelsauce hertil udvalg af årstidens tilbehør

4.ret · Ost
Udvalg af udsøgte italienske oste

5.ret · Dessert
Hazelnut panna cotta med vaniljecreme

Vinforslag:
Hvidvin: 2017 Falanghina, Svelato, Terre Stregrate 435
Rødvin: 2013 Brunello Di Montalcino, Ridolfi, 650
Dessertvin: Zibbibo Vendemia Tardiva, Baglio Gibellina pr. glas kr. 90, pr. flaske 485

AFBUDSPOLITIK FOR GRUPPER/CATERING OG BETALING
  • Grupper fra 20-100 pax

    • Afbud indtil 30 dage før uden beregning
    • Afbud skal sendes og bekræftes på mail
    • Depositum 20% af det samlede beløb, betales 30 dage før arrangementet
    • Ved udeblivelse faktureres 100% for den forudbestilte mad
    • Skulle en reservation blive annulleret mindre end 14 dage før ankomst, vil 100% af den samlede regning blive opkrævet.
      Ved afbestilling mere end 14 dage før ankomst, vil 50% af den samlede regning blive opkrævet.
      Ved udeblivelse vil 100% af den samlede regning blive opkrævet.
    • Eventuelle ændringer vedrørende allergier/vegetarer/veganer skal meddeles 7 dage før ankomst
    • Alle ændringer skal sendes og bekræftes på mail
    • Endelig antal gæster skal sendes og bekræftes på mail senest 14 dage før.
    • Ved fremsendelse af faktura opkræves et administrationsgebyr på kr. 300
    • Ved betaling med udenlandske kreditkort, vil der være et ekstra gebyr

Se vores Catering, take away og buffetter her >

Bliv inviteret med ♥ og få en oplevelse for alle sanser.

La Rocca inviterer flere gange om året til eksklusive events, hvor vi præsenterer kulinariske specialiteter og skønne vine fra udvalgte italienske cantiner og vindistrikter. Tilmeld dig nyhedsbrevet og du bliver automatisk inviteret.

Du er nu tilmeldt nyhedsbrevet ♥ Velkommen i familien