MENUER

UGENS MENU

3 retters Ugens Menu – kan bestilles samme dag
Pris pr person kr. 375
Skal bestilles af samtlige ved bordet

1.ret · Starter
Merluzzo gratinato, crema di ceci al profumo 
di rosmarino con gambero bardato
Stegt torsk & kæmperejer på bund af  kikærtecreme tilsmagt med rosmarin

2.ret · Hovedret
Tagliata di Vitello con salsa al Brunello e porcini

Helstegt kalvemørbrad, brunellosauce, Karl Johan svampe, sauterede spæde grøntsager, kartoffelpuré

3.ret · Dessert
Tortino al cioccalato con crema inglese
Chokoladefondant med creme anglaise

VIN MENU
(anbefales af Sommelier Sergio Costa)
Hvidvin: 2015  Vermentino poggio al Lupo Sette Ponti
Rødvin: Brunello di Montalcino
Dessertvin: Recioto Della Valpolicella
Pris kr. 275

MÅNEDENS  VIN ( Rødvin )
Brunello di Montalcino
Normalpris kr. 750  Tilbud kr. 550

MENU DEGUSTAZIONE

6 retters TASTING MENU  – kan bestilles samme dag
Pris pr person kr. 495
Skal bestilles af alle ved bordet

1.ret Charcuteri mista    
Udvalg af charcuteri, parma, bresaola, salami, mortadella

2.ret Merluzzo gratinato, crema di ceci al profumo di rosmarino con gambero bardato
Stegt torsk & kæmperejer på bund af  kikærtecreme tilsmagt med rosmarin

3.ret Tortelli di zucca, su specchio di juice di carne
Hjemmelavet tortelli pasta fyld af graskar og ricottaost, på bund af okseglacé

4.ret Tagliata di Vitello con salsa al Brunello e porcini
Helstegt kalvemørbrad, brunellosauce, Karl Johan svampe, sauterede spæde grøntsager, kartoffelpuré

5.ret Formaggi Misti
Udvalgt af italienske oste hertil karamelliserede figner

6.ret Tortino al cioccalato con crema  inglese
Chokoladefondant med creme anglaise

VINMENU
(anbefales af Sommelier Sergio Costa)
Hvidvin: 2016  Soave classico Biscardo
Hvidvin: 2015  Vermentino poggio al Lupo S. Ponti
Rødvin: 2012 Langhe  Nebbiolo Costa
Rødvin: Brunello di Montalcino
Rødvin: 2013 Amarone Della Valpolicella Terre Valgrande
Dessertvin:  Recioto Della Valpoliciella T. Valgrande
Pris kr. 475

MÅNEDENS  VIN ( Rødvin )
Brunello di Montalcino
Normalpris kr. 750  Tilbud kr. 550

VEGETAR MENU

3 Retters Menu – kan bestilles samme dag

1.Ret · Forret
Udvalg af Italienske vegetar specialiteter 

2.Ret · Hovedret 
Ravioli pasta fyldt med ricotta ost og spinat serveret med San Marzano tomater og pesto

3.Ret · Dessert
3 forskellige desserter

Pris pr person kr. 345

BØRNE MENU

Pizza 79,-
Tomat, mozzarella, skinke

Lasagna 79,-
Hjemmelavet lasagne

Spaghetti 79,-
Spaghetti Bolognese

Is 69,-
Blandet is

For andre ønsker, spørg tjeneren

DEN KLASSISK MENU ( min. 10 personer)

Klassisk Menu (min. 10 personer)
3 Retters Menu

1.Ret · Forret
Udvalg af Italienske specialiteter

2.Ret · Hovedret
Grillet Oksetournedos med trøffelsauce hertil dagens kartofler med udvalgte grøntsager

3.Ret · Dessert
3 små dessertanretninger

Pris pr person kr. 375

Vinforslag:
Hvidvin: 2014 Oropasso, Maurizio B Martino, 345
Rødvin: 2013 Neropasso Rosso Veneto,Maurizio B Martino, 355
Dessertvin: Ucelut, Castelcosa, Friuli pr. glas kr. 65, pr. flaske 425

MÅNEDENS VIN (Rødvin)
2009 Artorious, IGT Toscana, Fattorie Dei Dolfi
Normalpris kr. 695 Tilbud kr. 495

DEN EKSTRAVAGANT MENU ( min. 10 personer)

4 Retters Menu (min. 10 personer)

1.Ret · Forret
Lakse timballe med fyld af sauteret spinat serveret med safransauce

2.Ret · Mellemret 
Pasta Fantasia

3.Ret · Hovedret
Grillet medailion af kalvemørbrad med dijonnese sauce hertil dagens kartofler og udvalg af årstidens grøntsager

4.Ret · Dessert 
Tiramisu

Pris pr person kr. 425

Vinforslag:
Hvidvin: 2014 Poggio Argentato IGT, Toscana Bianco, 375

Rødvin: 2009 Daleo Bolgheri, Micheletti, Bolgheri, 495
Dessertvin: Ucelut, Castelcosa, Friuli pr. glas kr. 65, pr. flaske 425

MÅNEDENS VIN (Rødvin)
2009 Artorious, IGT Toscana, Fattorie Dei Dolfi

Normalpris kr. 695 Tilbud kr. 495

DEN LUKSURIØS MENU ( min. 10 personer)

5 Retters Menu (min. 10 personer)

1.Ret · Forret
Medailion af havtaske lagt på bund af sprød salat og fennikel serveret med selleri puré tilsmagt med citron

2.Ret · Mellemret
Cremet jordskokkesuppe med sorte trøfler tilsmagt med trøffel olie

3.Ret · Hovedret
Grillet kalvetournedos med krydderurtes sauce hertil dagens kartofler og årstidens grøntsager

4.Ret · Ost
Udsøgte italienske oste

5.Ret · Dessert
Gianduia mousse med vanilie is

Pris pr person kr. 475

Vinforslag:
Hvidvin: 2014 Falanghina, Svelato, Terre Stregate, 395

Rødvin: 2007 Brunello di Montalcino, Arpa, 650
Dessertvin: Ucelut, Castelcosa, Friuli pr. glas kr. 65, pr. flaske 425

MÅNEDENS VIN (Rødvin)
2009 Artorious, IGT Toscana, Fattorie Dei Dolfi

Normalpris kr. 695 Tilbud kr. 495

AFBUDSPOLITIK FOR GRUPPER/CATERING
  • Afbud indtil 30 dage før
  • Afbud skal sendes og bekræftes på mail
  • Depositum 20% af det samlede beløb, betales 30 dage før arrangementet
  • Ved udeblivelse faktureres 100% for den forudbestilte mad
  • Eventuelle ændringer vedrørende allergier / vegetarer / veganer skal meddeles 7 dage før ankomst
  • Alle ændringer skal sendes og bekræftes på mail
  • Ved fremsendelse af faktura opkræves et administrationsgebyr på kr. 300

Se vores Catering, take away og buffetter her >

Bliv inviteret med ♥ og få en oplevelse for alle sanser.

La Rocca inviterer flere gange om året til eksklusive events, hvor vi præsenterer kulinariske specialiteter og skønne vine fra udvalgte italienske cantiner og vindistrikter. Tilmeld dig nyhedsbrevet og du bliver automatisk inviteret.

Du er nu tilmeldt nyhedsbrevet ♥ Velkommen i familien