MENUER

Mere end 10 personer – send os en e-mail og vælg en menu her

SÆSONMENU

MENU DEL STAGIONALE 
4 retters sæsons menu

ANTIPASTO

Cod fish, marinated prawns in dill with gazpacho of datterino tomatoes and lemon couscous, curry, peas
Torsk, marinerede rejer i dild med gazpacho af datterino-tomater og citroncouscous, karry, ærter
Merluzzo, gamberi marinati all’aneto con Gazpacho di pomodorini datterini e couscous al limone, Curry e piselli

PRIMO

Raviolini with aubergines and mozzarella on a bed of tomatoes, flakes of parmesan, drops of basil, dried olives
Raviolini med auberginer og mozzarella på bund af tomater, flager af parmesan, dråber af basilikum, tørrede oliven
Raviolini di melanzane e mozzarella su specchio di pomodoro, scaglie di parmigiano, gocce di basilico e olive essiccate

SECONDO

Pistachio-crusted rack of lamb with artichokes, smoked mashed potatoes and mint sauce
Pistacie paneret lammekrone med artiskokker, røget kartoffelmos & myntesauce
Costine d’agnello in crosta di pistacchi con carciofi, patate schiacciate affumicate e salsa alla menta

DOLCE

Creme bruleé with marsala zabaglione and hazelnut ice cream
Creme bruleé med marsala zabaglione og hasselnøddeis
Creme bruleé allo zabaione al marsala con gelato alla nocciola

Pris pr person kr. 425
kan bestilles samme dag

VINMENU Pris kr. 385   
Hvidvin: Falanghina Svelato, Terre Stregate           
Rødvin: Rosso di Montalcino, Ridolfi                                               
Rødvin: Opi Montepulciano d ‘Abruzzo Riserva DOCG, Farnese BIO
Dessertvin: Zibibbo Vendemmia Tardiva Dolce, Baglio Gibelina

MÅNEDENS VIN (Rødvin)
2012 Opi Montepulciano d ‘Abruzzo Riserva DOCG, Farnese BIO                                             
Normalpris kr. 695 Tilbud kr. 550*

MENU DEGUSTAZIONE

MENU DEGUSTAZIONE 
6 retters Tasting menu

ENTRE

Selection of charcuterie, parma, bresaola, salami, mortadella
Udvalg af charcuteri, parma, bresaola, salami, mortadella
Charcuteri mista  

ANTIPASTO

Cod fish, marinated prawns in dill with gazpacho of datterino tomatoes and lemon couscous, curry, peas
Torsk, marinerede rejer i dild med gazpacho af datterino-tomater og citroncouscous, karry, ærter
Merluzzo, gamberi marinati all’aneto con Gazpacho di pomodorini datterini e couscous al limone, Curry e piselli

PRIMO

Raviolini with aubergines and mozzarella on a bed of tomatoes, flakes of parmesan, drops of basil, dried olives
Raviolini med auberginer og mozzarella på bund af tomater, flager af parmesan, dråber af basilikum, tørrede oliven
Raviolini di melanzane e mozzarella su specchio di pomodoro, scaglie di parmigiano, gocce di basilico e olive essiccate

SECONDO

Pistachio-crusted rack of lamb with artichokes, smoked mashed potatoes and mint sauce
Pistacie paneret lammekrone med artiskokker, røget kartoffelmos & myntesauce
Costine d’agnello in crosta di pistacchi con carciofi, patate schiacciate affumicate e salsa alla menta

DOLCE

Creme bruleé with marsala zabaglione and hazelnut ice cream
Creme bruleé med marsala zabaglione og hasselnøddeis
Creme bruleé allo zabaione al marsala con gelato alla nocciola

Pris pr person kr. 550
Skal bestilles af alle ved bordet

VINMENU Pris kr. 495
Mousserendevin: Prosecco DOC Spumante Rose Millesimato, Maurizio & Martino Biscardo
Hvidvin: Falanghina Svelato, Terre Stregate             
Rødvin: Rosso di Montalcino, Ridolfi                                       
Rødvin: Opi Montepulciano d ‘Abruzzo Riserva DOCG, Farnese BIO    
Rødvin: Primitivo Riserva, Uno
Dessertvin: Zibibbo Vendemmia Tardiva Dolce, Baglio Gibelina

MÅNEDENS VIN (Rødvin)
2012 Opi Montepulciano d ‘Abruzzo Riserva DOCG, Farnese BIO                                             
Normalpris kr. 695 Tilbud kr. 550*

VEGETAR MENU

3 retters Vegetar Menu – kan bestilles samme dag
Pris pr person kr. 345

1.ret · Forret
Burrata bio con pomodori e basilico pesto
Økologisk burrata, tomater, basilikum pesto

2.ret · Hovedret
Ravioli ripieni di spinaci e ricotta fresca zeste di limone con pomodoro San Marzano
Ravioli pasta fyldt med ricotta ost og spinat serveret med San Marzano tomater 

3.ret · Dessert
Dolci del giorno
Dagens dessert

BØRNE MENU

Pizza 79,-
Tomat, mozzarella, skinke

Lasagna 79,-
Hjemmelavet lasagne

Spaghetti 79,-
Spaghetti Bolognese

Is 69,-
Blandet is

For andre ønsker, spørg tjeneren

KLASSISK MENU ( min. 10 personer)

3 retters Klassisk Menu (min. 10 personer)
Pris
pr person kr. 385

1.ret · Forret
Udvalg af Italienske specialiteter

2.ret · Hovedret
Grilled Oksetournedos med trøffelsauce hertil kartoffelpie med udvalgte grøntsager

3.ret · Dessert
3 små dessertanretninger

Vinforslag:
Hvidvin: Oropasso, Maurizio B Martino, 355
Rødvin: Neropasso Rosso Veneto,Maurizio B Martino, 355
Dessertvin: Sutto, IGT Passito Veneto, Az. Agr. Sutto pr. glas kr. 90, pr. flaske 425

EKSTRAVAGANT MENU ( min. 10 personer)

4 retters Ekstravagant Menu ( min. 10 personer)
Pris
pr person kr. 450

1.ret · Forret
Lakse timballe med fyld af sauteret spinat serveret med safransauce

2.ret · Mellemret
Pasta Fantasia

3.ret · Hovedret
Grillet medailion af kalvemørbrad med liones sauce hertil kartoffel pie og udvalg af årstidens grøntsager

4.ret · Dessert
Tiramisu

Vinforslag:
Hvidvin: Poggio Argentato IGT, Toscana Bianco, 450
Rødvin: Daleo Bolgheri, Micheletti, Bolgheri, 495
Dessertvin: Zibibbo Vendemmia Tardiva IGP, Baglio Gibellina pr. glas kr. 85, pr. flaske 485

LUKSURIØUS MENU ( min. 10 personer)

5 retters Luksuriøs Menu ( min. 10 personer)
Pris
pr person kr. 495

1.ret · Forret
Medailion af havtaske lagt på bund af sprød salat og fennikel serveret med selleri puré tilsmagt med citron

2.ret · Mellemret
Cremet jordskokkesuppe med sorte trøfler tilsmagt med trøffel olie

3.ret · Hovedret
Grillet medailion af kalvemørbrad med troffelsauce hertil udvalg af årstidens tilbehør

4.ret · Ost
Udvalg af udsøgte italienske oste

5.ret · Dessert
Hazelnut panna cotta med vaniljecreme

Vinforslag:
Hvidvin: 2017 Falanghina, Svelato, Terre Stregrate 435
Rødvin: 2013 Brunello Di Montalcino, Ridolfi, 650
Dessertvin: Zibbibo Vendemia Tardiva, Baglio Gibellina pr. glas kr. 90, pr. flaske 485

AFBUDSPOLITIK FOR GRUPPER/CATERING OG BETALING
  • Grupper fra 20-100 pax

    • Afbud indtil 30 dage før uden beregning
    • Afbud skal sendes og bekræftes på mail
    • Depositum 20% af det samlede beløb, betales 30 dage før arrangementet
    • Ved udeblivelse faktureres 100% for den forudbestilte mad
    • Skulle en reservation blive annulleret mindre end 14 dage før ankomst, vil 100% af den samlede regning blive opkrævet.
      Ved afbestilling mere end 14 dage før ankomst, vil 50% af den samlede regning blive opkrævet.
      Ved udeblivelse vil 100% af den samlede regning blive opkrævet.
    • Eventuelle ændringer vedrørende allergier/vegetarer/veganer skal meddeles 7 dage før ankomst
    • Alle ændringer skal sendes og bekræftes på mail
    • Endelig antal gæster skal sendes og bekræftes på mail senest 14 dage før.
    • Ved fremsendelse af faktura opkræves et administrationsgebyr på kr. 300
    • Ved betaling med udenlandske kreditkort, vil der være et ekstra gebyr

Se vores Catering, take away og buffetter her >

Bliv inviteret med ♥ og få en oplevelse for alle sanser.

La Rocca inviterer flere gange om året til eksklusive events, hvor vi præsenterer kulinariske specialiteter og skønne vine fra udvalgte italienske cantiner og vindistrikter. Tilmeld dig nyhedsbrevet og du bliver automatisk inviteret.

Du er nu tilmeldt nyhedsbrevet ♥ Velkommen i familien