MENUER
SÆSONMENU 2020
MENU DEL STAGIONALE 2020
4 retters sæsons menu
ANTIPASTO: Crema di zucca con orzo, capesante e gambero aromatizzati al lime
Græskar creme med byg og kammuslinger og kæmperejer tilsmagt med lime
PRIMO: Ravioli ripieni ai funghi Porcini con crema di Castelmagno, lamelle di tartufo e riduzione di jus de viande
Hjemmelavet ravioli med Karl Johan svampe, castelmagno-creme, trøffelskiver og reduktion af rødvin
SECONDO: Filetto di manzo con salsa al Vino rosso e funghi finferli trifolati
Oksetournedos filet med rødvinssauce og sauterede kantareller
DOLCE: Creme brulee alla nocciola con gelato alla vaniglia
Hasselnød creme brulee med vaniljeis
Pris pr person kr. 425
kan bestilles samme dag
VINMENU Pris kr. 385
Hvidvin: Pinot Grigio, Guerra Albano – Friuli
Rødvin: Rosso di Montalcino, Ridolfi – Toscana
Rødvin: Brunello di Montalcino, Visconti BIO – Toscana
Dessertvin: Zibibbo Vendemmia Tardiva Dolce, Baglio Gibelina – Sicilia
MÅNEDENS VIN (Rødvin)
Brunello di Montalcino, Visconti BIO
Normalpris kr. 695 Tilbud kr. 550*
MENU DEGUSTAZIONE 2020
MENU DEGUSTAZIONE 2020
6 retters Tasting menu
ENTRÉ: Charcuteri mista
Udvalg af charcuteri, parma, bresaola, salami, mortadella
ANTIPASTO: Crema di zucca con orzo, capesante e gambero aromatizzati al lime
Græskar creme med byg og kammuslinger og kæmperejer tilsmagt med lime
PRIMO: Ravioli ripieni ai funghi Porcini con crema di Castelmagno, lamelle di tartufo e riduzione di jus de viande
Hjemmelavet ravioli med Karl Johan svampe, castelmagno-creme, trøffelskiver og reduktion af rødvin
SECONDO: Filetto di manzo con salsa al Vino rosso e funghi finferli trifolati
Oksetournedos filet med rødvinssauce og sauterede kantareller
FORMAGGIO: Tris di formaggi italiani con fichi caramellati
Tre italienske oste med karameliserede figner
DOLCE: Creme brulee alla nocciola con gelato alla vaniglia
Hasselnød creme brulee med vaniljeis
Pris pr person kr. 550
Skal bestilles af alle ved bordet
VINMENU Pris kr. 495
Mousserendevin: Prosecco DOC Cuvèe Beatrice, Cá Furlan
Hvidvin: Pinot Grigio, Guerra Albano – Friuli
Rødvin: Rosso di Montalcino, Ridolfi – Toscana
Rødvin: Brunello di Montalcino, Visconti BIO – Toscana
Rødvin: Amarone della Valpolicella, Classico Vintage, Biscardo – Veneto
Dessertvin: Zibibbo Vendemmia Tardiva Dolce, Baglio Gibelina – Sicilia
MÅNEDENS VIN (Rødvin)
Brunello di Montalcino, Visconti BIO
Normalpris kr. 695 Tilbud kr. 550*
VEGETAR MENU
3 retters Vegetar Menu – kan bestilles samme dag
Pris pr person kr. 345
1.ret · Forret
Burrata bio con pomodori e basilico pesto
Økologisk burrata, tomater, basilikum pesto
2.ret · Hovedret
Ravioli ripieni di spinaci e ricotta fresca zeste di limone con pomodoro San Marzano
Ravioli pasta fyldt med ricotta ost og spinat serveret med San Marzano tomater
3.ret · Dessert
Dolci del giorno
Dagens dessert
BØRNE MENU
Pizza 79,-
Tomat, mozzarella, skinke
Lasagna 79,-
Hjemmelavet lasagne
Spaghetti 79,-
Spaghetti Bolognese
Is 69,-
Blandet is
For andre ønsker, spørg tjeneren
KLASSISK MENU ( min. 10 personer)
3 retters Klassisk Menu (min. 10 personer)
Pris pr person kr. 385
1.ret · Forret
Udvalg af Italienske specialiteter
2.ret · Hovedret
Grilled Oksetournedos med trøffelsauce hertil kartoffelpie med udvalgte grøntsager
3.ret · Dessert
3 små dessertanretninger
Vinforslag:
Hvidvin: Oropasso, Maurizio B Martino, 355
Rødvin: Neropasso Rosso Veneto,Maurizio B Martino, 355
Dessertvin: Sutto, IGT Passito Veneto, Az. Agr. Sutto pr. glas kr. 90, pr. flaske 425
EKSTRAVAGANT MENU ( min. 10 personer)
4 retters Ekstravagant Menu ( min. 10 personer)
Pris pr person kr. 450
1.ret · Forret
Lakse timballe med fyld af sauteret spinat serveret med safransauce
2.ret · Mellemret
Pasta Fantasia
3.ret · Hovedret
Grillet medailion af kalvemørbrad med liones sauce hertil kartoffel pie og udvalg af årstidens grøntsager
4.ret · Dessert
Tiramisu
Vinforslag:
Hvidvin: Poggio Argentato IGT, Toscana Bianco, 450
Rødvin: Daleo Bolgheri, Micheletti, Bolgheri, 495
Dessertvin: Zibibbo Vendemmia Tardiva IGP, Baglio Gibellina pr. glas kr. 85, pr. flaske 485
LUKSURIØUS MENU ( min. 10 personer)
5 retters Luksuriøs Menu ( min. 10 personer)
Pris pr person kr. 495
1.ret · Forret
Medailion af havtaske lagt på bund af sprød salat og fennikel serveret med selleri puré tilsmagt med citron
2.ret · Mellemret
Cremet jordskokkesuppe med sorte trøfler tilsmagt med trøffel olie
3.ret · Hovedret
Grillet medailion af kalvemørbrad med troffelsauce hertil udvalg af årstidens tilbehør
4.ret · Ost
Udvalg af udsøgte italienske oste
5.ret · Dessert
Hazelnut panna cotta med vaniljecreme
Vinforslag:
Hvidvin: 2017 Falanghina, Svelato, Terre Stregrate 435
Rødvin: 2013 Brunello Di Montalcino, Ridolfi, 650
Dessertvin: Zibbibo Vendemia Tardiva, Baglio Gibellina pr. glas kr. 90, pr. flaske 485
AFBUDSPOLITIK FOR GRUPPER/CATERING OG BETALING
-
Grupper fra 20-100 pax
- Afbud indtil 30 dage før uden beregning
- Afbud skal sendes og bekræftes på mail
- Depositum 20% af det samlede beløb, betales 30 dage før arrangementet
- Ved udeblivelse faktureres 100% for den forudbestilte mad
- Skulle en reservation blive annulleret mindre end 14 dage før ankomst, vil 100% af den samlede regning blive opkrævet.
Ved afbestilling mere end 14 dage før ankomst, vil 50% af den samlede regning blive opkrævet.
Ved udeblivelse vil 100% af den samlede regning blive opkrævet. - Eventuelle ændringer vedrørende allergier/vegetarer/veganer skal meddeles 7 dage før ankomst
- Alle ændringer skal sendes og bekræftes på mail
- Endelig antal gæster skal sendes og bekræftes på mail senest 14 dage før.
- Ved fremsendelse af faktura opkræves et administrationsgebyr på kr. 300
- Ved betaling med udenlandske kreditkort, vil der være et ekstra gebyr