Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/larocca.dk/public_html/wp-content/plugins/qtranslate-x/qtranslate_frontend.php on line 497
LA ROCCA restaurant med separat børneværelse med legetøj og fjernsyn

ITALIENSK TRADITION

Med passion og nyskabelse – siden 2000
Hos La Rocca dyrker vi de italienske traditioner men vi står aldrig stille. København er en del af et historisk Europa, hvorfra vi henter inspiration til nye sanse- og smagsoplevelser. Et besøg hos La Rocca er mere end en middag. Hele restauranten er blevet renoveret og indrettet i varme toner, med bløde polstrede stole, smuk borddækning, walk-in-vinskab og et Pastaria, hvor du kan se din friske pasta blive lavet fra bunden.

TIL FINGERSPIDSERNE

Vores passionerede tjenere og kokke kæler for detaljerne og sørger for en autentisk og intim oplevelse. Tag en bid af Italien og nyd den sprudlende stemning fra morgen til aften.

PLADS TIL VIN & DESSERT LOVERS

Hos La Rocca sætter vi pris på lækker mad og vin i hyggelige og stilfulde omgivelser. I Italien er vine en naturlig del af måltidet – og det samme på La Rocca. Vi har indrettet vores restaurant med smukke vinhylder og walk-in vinkøleskabe, hvor gæsterne kan se vores brede udvalg af italienske vine. Alt sammen mens du nyder resten af aftensmaden.

Sidste nyt, du kan nu vælge din dessert fra vores nyindrettet dessertafdeling.

GÅRDHAVE MED SOL OG SYDLANDSK STEMNING

I vores hyggelige, solrige gårdhave med mulighed for overdækning, kan du nyde frokosten eller en romantisk middag tilsat sydlandsk stemning. Gårdhaven er åben fra maj til sep.

Bliv inviteret med ♥ og få en oplevelse for alle sanser.

La Rocca inviterer flere gange om året til eksklusive events, hvor vi præsenterer kulinariske specialiteter og skønne vine fra udvalgte italienske cantiner og vindistrikter. Tilmeld dig nyhedsbrevet og du bliver automatisk inviteret.

Du er nu tilmeldt nyhedsbrevet ♥ Velkommen i familien