Er du klar til at opleve et Wine-battle for alle sanser?

La Rocca & Pintxos præsenterer en Winebattle, mellem Italien og Spanien, hvor du får mulighed for at smage på 10 af de mest fantastiske vine fra disse to vinlande. Du vil blive forbløffet over smagsoplevelsen, når du udforsker vinenes forskellige aromaer og nuancer.
Men det er ikke alt, for at gøre denne dag endnu mere uforglemmelig, vil vi servere en spændende buffet med det bedste fra vores respektive køkkener tilberedt af La Roccas & Pintxos talentfulde chefkokke, Fabio og Milli. Du vil blive forkælet med lækre retter, der vil matche perfekt med vinene, og som vil optimere din smagsoplevelse.
Du kommer til at møde 2 af de mest underholdende personligheder i branchen. Antonio Doni og Eduardo Zurito vil sørge for en dag fuld af vin, mad og sjov.
Og det bedste af det hele? Hvis du bliver forelsket i nogle af vinene, kan du købe dem med hjem med op til 30% rabat! Spar penge og tag dine nye favoritter med hjem til dit personlige vinskab.

Prisen for denne fantastiske oplevelse er kun 650 kr. Prisen inkluderer både stor italiensk/spansk buffet og 10 vine, så sæt kryds i kalenderen nu og tag med os på en vinøs rejse lørdag d. 13. maj 2023 kl. 12.00 på La Rocca.